facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Моника Балаян


Образование:
Дипломиран психолог.
Завършила Ереванския Държавен Университет

 

 MG 5292Повишение на квалификацията като треньор, консултант:
В Немската програма ProSME.
В международната организация Таcis SMEARM.
В Американската програма АЕD.
Преминала обучение при най-добрите треньори на Русия, Германия, Холандия, Франция, САЩ.
Разработила инструкции за треньори.

Публикации:
„Организационно поведение и стратегическо мислене", публикувано от фондация FDU.
„Имиджът като достижение на мениджмънта и влиянието на политическия маркетинг", публикувано от Ереванския държавен университет.

Професионална дейност:
В администрацията на Президента на РАрмения, експерт при съветника на президента, разработва програми за комуникация на президентския апарат с обществеността в периода на преход.
Провела тренинги и консултирала като независим треньор, психолог–консултант в различни градове на Армения, както и в Сочи, Москва, Новосибирск, Ростов, Екатеринбург – в Русия, в страни като Германия, България, Кипър, Украйна, Белорусия. Консултирала компании като „Евростан Уют" - Армения, „Кофейная контата" - Русия, „АРМИМПЕКС" Банк – Армения, „Немски колеж по финансово и банково дело", „Амиот", „Арлиан", „Анелик Банк", GTZ. „Институт за развитие на бизнеса и човешките ресурси".

Консултирала VIP персони.

Провела над 400 Учебно-оздравителни курса, Курсове за развитие на интуицията, Тренинги за самоусъвършенстване, Комуникация, Разрешаване на конфликти, Тренинги за жени, Развитие на способностите, Разкриване на вътрешната сила, Ароматерапия и т.н. по цял свят. Хиляди индивидуални консултации и спасени съдби.

Автор на курсовете:

Оздравителни

„СМЕХОТЕРАПИЯ оздравителна програма" І и ІІ част

Програма за Самоусъвършенстване
„Интуиция – път към Успеха"

Майсторски класове:

„Работа със Стихиите"

Авторски тренинги:
„Работа с родословното дърво", „Кризата като възможност", „Къде започва бизнесът", „Разкриване на вътрешната сила", „Индийски мудри", „Аладин или Джинът от лампата", „Постановка на целта и пътища за нейното достигане", „Стани господар на своята съдба", „Ефективна комуникация", „Защити", „Къде започва щастието", „Как да поканим любовта в своя живот", "Времева линия", "Стани магнит за Късмета", "Да обичаш и да бъдеш обичан" и много други.

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38