facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Сензационен експеримент доказва силата на медитацията


По време на Ливанско-израелската война учени изследователи провели интересен експеримент. Участниците в него били обучени да „усещат“ света в себе си и то не с помощта на мисли за хармония или молитва за доброто, а с убеждението, че той, този свят на хармония и покой, вече присъства в тях.

mir0

В специално определено време тези хора били пращани в районите на Близкия изток, който пламтял от военни действия.
И когато в разгара на целия този кошмар участниците в експеримента правили медитация и били изпълнени с чувство за мир, терористичните актове преставали, престъпленията срещу мирното население започнали да намаляват, броят на жертвите в болниците и пътните инциденти драстично спадал.

mir 1
Когато медитиращите хора преставали да се фокусират върху изживяването си за хармоничен свят, всичко се връщало в старото положение и кошмарът продължавал.

Подобни изследвания всъщност потвърждават предишни открития - когато дори малък процент от населението придобива вътрешно състояние на спокойствие и тишина, това състояние се отразява в света около него.

Изследователите успели да изчислят броя на хората с чувство за мир в душата, който е необходим, за да може това състояние да засегне околния свят. Например за един град с население от един милион са необходими приблизително 100 души. А за регион с население от 6 милиарда, това би било 8 000 души.

mir2

Данните и изводите от този експеримент са публикувани в аторитетното научно издание The Journal of Conflict Resolution, което обхваща изследвания на международни конфликти.

Формулата взема предвид само минимума от хора, който е необходим, за да започне процесът на изцеление на света. Колкото повече хора са обгърнати от чувството за мир в душата си, толкова по-бързо се получава желания ефект.

Когато дори малка част от населението поддържа в себе си вътрешно състояние на хармония и покой, това има отражение върху околната среда. 

Това състояние се създава с усещане за комфорт, радост от всеки ден, щастие, че си жив, както и чувството, че си част от огромната Вселена. Разбира се, това означава и придобиване на нови навици и умения, за да можеш по-гъвкаво да възприемаш света и да изпитваш удоволствие от процеса на живота.

mir3

И още: да приемеш като правило за всеки ден и минута, че трябва да се научиш да не се оплакваш, да не хленчиш, да не се плашиш, да не осъждаш несъвършенствата на света, да не презираш „матричната система“ и да не тръгваш на битка когато гневът ти те вади от равновесие, ако и да е праведен.    

Изследването показа, че дори 8000 души от планетата ще свършат работа за цялото човечество и то само със своя щастлив живот, със своите усмивки и доброта един към друг.
И само ти решаваш кои редове ще попълниш. На тези, които живеят в кошмар или на тези, които със своето постоянно вътрешно щастие и хармония спасяват света без дори да преследват това като глобална цел.

mir4

Нищо специално не е нужно за това. Не трябва да летиш във въздуха, да владееш специални способности, да четеш мисли, не трябва да имаш магически умения за манипулация и управление на хората или да повдигаш предмети с поглед.

ТРЯБВА САМО ДА БЪДЕШ С МИР В ДУШАТА СИ - ВСЕКИ ДЕН и ВСЕКИ МИГ!

С твоето спокойствие, хармония и щастие можеш да запазиш света от разрушаване!!!

 

 Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38