facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

99 годишен ветеран събра милиони за британските медици


99-годишен армейски ветеран Томас Мур се присъедини към борбата за набиране на средства срещу Covid-19 със свое предизвикателство. Неговата инициатива обиколи света и предизвика вълни от възхищение.

Ходейки с проходилка, той обяви, че ще измине разстоянието от 2,5 км в градината на дома си в Бедфордшир. Достолепният Том обеща да направи 100 обиколки до 100-ия си рожден ден на 30 април, като призова обществото да дари за британската здравна система NHS, която изпитва затруднения заради коронавируса.

"Всичко е в името на медицинските сестри и NHS, които имаме, защото те вършат толкова великолепна работа", подчертава Мур като се надявал да събере 1000 паунда.

Неговата инициатива впечатлява BBC и след излъчения репортаж "Коронавирус: Ветеран се разхожда благотворително за 100-я си рожден ден в помощ на британските медици", по обявената сметка потичат парични потоци.

За малко повече от седмица ветеранът събра над 7 млн. паунда, а според авторитетни британски медии общата сума вече надхвърля 13 млн. паунда.Дъщеря му Хана Инграм-Мур заяви, че планираното парти от 100 гости за рождения ден на г-н Мур, е отменено заради ограниченията. Тя определи баща си като "невероятен мъж" и "постоянно вдъхновение".

 

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38