facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Човекът, който разсмя смъртта


„Интересен и поучителен разказ, пример за окуражаващия резултат от лечението на пациент, осланящ се на персонализиран начин на лечение".
Вашингтон Поуст

Какво ще направи човек, ако се озове в лекарския кабинет и чуе диагноза, която гарантира приковаване към инвалидната количка и мъчителна смърт? Кошмар!
А какво ще стане, ако погледне на всичко това със... смях?

„Човекът, който разсмя смъртта" от Норман Казънс е световен бестселър. Авторът разказва как е победил страховита болест с хумор и активно участие в медицинските процедури. Това е първата книга, написана от пациент, който е бил решен да поеме пълната отговорност за здравето си в свои ръце. Книгата предизвиква прелом в отношенията между лекар и пациент. Казънс доказва, че болният притежава дарбата да задейства тялото си така, че да използва природните дадености, мощните и ефективни лечебни сили на човешкото тяло.

Очаква ви една удивителна история за триумфа на човешкия дух, вдъхновяваща от времето, когато е написана, до ден днешен.

Премиерата на „Човекът, който разсмя смъртта" ще бъде на 22 май 2015 г. от 19 ч във „Фотосинтезис Артцентър" на бул. „Васил Левски" 57.

Норман Казънс (1915-1990 г.) е журналист, автор на 11 книги за здравето и смеха.

Още за Норман Казънс и неговата невероятна история, четете ТУК

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38