facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

10 стъпки за добро настроение през студените зимни дни


Да се порадваме на зимата здрави и с усмивка!

b5166b1289 500

Ниските температури, липсата на слънце и късият ден влияят отрицателно върху психологическото ни състояние. Чувстваме се потиснати и трудно успяваме да се справим с ежедневните задължения.

Чрез 10 малки стъпки можем да направим всеки един ден шарен и великолепен, изпълнен с добро настроение.

1. Усмивката и сутрешното кафе.

Животът е твърде кратък. Хубаво е да започнем деня си с усмивка и да се наслаждаваме дори на чашата горещо кафе, която ще ни стопли в този студ.

2NgWf 3Mr Q

2. Физически упражнения

Обичаме разходките и движението, но не и в студеното и потискащо време. Има и по-добър вариант - да посетим фитнес зала или да направим някои зареждащи упражнения у дома.

grandma is 86 and swinging 640 05 thumb

3. Хубава музика

Още сутринта да послушаме музика за тонизиране. Ако стресът през дългия ден ни е отнел енергията, няколко хубави песни ще ни върнат към доброто настроение.

975623424

4. Храни за щастливи хора

В менюто си е добре да включим повече цитрусови плодове и източници на Омега-3 мастни киселини - като риба, ленено семе и орехи. Ако сме любители на сладкото – защо не се поглезим с парченце натурален черен шоколад? Така ще „заредим отново батериите".

funny-pics-60612

5. Облекло

Избираме дрехи и аксесоари в по-ярки и зареждащи цветове.


Best-selling-Korea-most-cute-mushroom-head-font-b-smiley-b-font-font-b-face-b

6. Среща с приятели

Излизането с приятели, интересните забавления, смехът и развлеченията ще ни озарят със слънчеви усмивки през мрачните дни.

How-to-have-fun-advice-from-the-social-skills-self-help-blog-tipping-back

7. Масаж

Сега на ниски цени можем да си направим козметичен или тонизиращ масаж. Той ще ни зареди с енергия и жизненост за дълго време.

18405

8. Шопинг

Шопинг терапията е новото лечение на стреса. Колкото е полезен за здравето ни, толкова и вреден за бюджета ни. Самият факт, че сме си купили нова весела рамка за снимка, козметика или дребен аксесоар ще ни помогне да се почувстваме добре.

shop-more-for-less

9. Интересна книга

Скучното и сиво ежедневие ни отегчава. Една интересна книга за известно време ще ни пренесе в друг свят и оцвети живота ни.

25068

10. Релакс

Ще е прекрасно, ако поне за минута спрем да се опитваме да бъдем „машини" и просто се отпуснем и полюбуваме на малкото време за себе си.

 7d5048-1

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38