facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Витлеемската звезда пак ще грее в небето


На 21 декември ще настъпи легендарен астрономически феномен: Витлеемската звезда ще грее в небето. За първи път,

след много години ще се появи прочутата Витлеемска звезда.

vit zvezda

Вечерта от 15 до18 декември ще бъде възможно да се наблюдават приближаващите движения на две планети - Юпитер и Сатурн.

А целият им блясък може да се види на 21 декември (най-дългата нощ в годината), непосредствено след залез слънце. Ще видите този феномен в цялата му слава около час след мрака.

vitzvezdablqsk

Явлението ще бъде видимо навсякъде на планетата, където на небето няма гъсти облаци. Жителите на всички страни по света ще могат да го видят с просто око. Звездата ще се вижда под ъгъл от 7 градуса над хоризонта, така че трябва да изберете открито пространство за наблюдение.

Легендарният астрономически феномен е наричан още Витлеемска звезда и тя е осветявала небето през 7 пр.н.е.в далечната 1226 година.

iisus

 

 И бе белязано идването на Исус. 

 Религиозните  хора сега чакат следващия спасител, а невярващите смятат, че спасителите ще бъдат извънземните.

 

Така или иначе ще бъде завършен огромен цикъл и в астрономичен и в земен план. Човечеството вече е тръгнало към промяна, към обновяване, към нов начин на мислене и поведение.

Как да дойде спасител в твоя живот? Сега е времето и какво е важно? Да не губиш вяра в доброто, светлото и чистото. Да спреш вътрешните битки в душата си и да приемеш, че някои неща са си заминали завинаги.
Преходът към новото може да не бъде лесен, но е сигурен. Сигурно е, че душата ти трябва да отвори очи и да светне с нова енергия, енергията на сближаване, за да премаханеш дистанцията и безстрашно да се сливаш в едно цяло.

saturnyupiter

Взаимност, взаимопомощ, взаиморазбиране, взаимна подкрепа, взаимодействие стават актуални в нова реалност. И тогава ще светне Витлеемската звезда в живота на всеки човек на земята, тогава ще дойде СПАСЕНИЕТО, тогава ще грейне Любовта, която обединява мъжко и женско, семейство, приятели, познати и непознати, природа, земя и космос.

obnimashki

 

 Няма разлика между теб и другия, всичко което е вътре в теб и всичко което е извън теб е едно ЦЯЛО.

Няма твое и мое има ЛЮБОВ и всичко й принадлежи. 

 

 

 "Пожелавам ти (познат и непознат) читател от цялото мое сърце да грейне за теб Витлеемската звезда, тогава тя и за мен ще грейне, защото те обичам  с безкрайната й светлина. Витлеемската звезда ще озари космическо пространство на 21 декември, за да ни донесе Любов!"      Моника Балаян

serdchica.jpgserdchica.jpgserdchica.jpgserdchica.jpgserdchica.jpgserdchica.jpg

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38