facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Какво вещаят звездите за 2019?


Важните житейски събития за 2019 година през погледа на Тамара Глоба

zodiak 0012
Подробният хороскоп на известната руска астроложка подсказва какво да очакваме в бъдеще и предупреждава за появата на сериозни проблеми и грешки. Нейните предсказания могат да помогнат да определим приоритетите и да планираме дейностите си, както и да коригираме нашето поведение и връзки в семейството.

 

Овен

ov 33 45 7
Най – важното събитие през новата 2019 година за представителите на този знак е среща с нова любов. Първите месеци на годината обещават промяна в кариерата към по – добро и максимална печалба. Подобреното финансово състояние ще позволи дългоочакван отпуск, пътешествие, жадувана почивка и съживяване на избледнелите семейни връзки. В годината на Земния глиган, знаменитата астроложка препоръчва, да се обърне особено внимание на здравето. Наред с дълбоките романтични емоции, Овните трябва да се подготвят и за кавги, които пък ще са последвани от топли помирения с половинката... С две думи, за първите представители на зодиака тази година ще кипи от динамичен личен живот.

 

Телец

telez 2
Според новият хороскоп на Тамара Глоба, Телците ги очакват приятни семейни пътувания или почивка с приятели. Важно е да знаят, че самостоятелните пътувания не се препоръчват, защото звездите са подготвили доста неприятности за самотните пътешественици. Най – добре е да останат в кръга на семейството, приятелите и роднините. Излишно е да има и очаквания за нови запознанства. За романтичните отношения, звездите са подготвили бурни чувства, дори и ако с половинката досега са се натрупали вражди и кавги. За самотните представители на този знак съзвездията дават шанс за създаване на здраво семейство. В сферата на бизнеса, Телците ги очакват отлични переспективи, стига на никого да не дават пари на заем.

 

Близнаци

bl 000234
Новата 2019 година ще премине за Близнаците на вълната на финансовото благополучие и творческия подем. Очакват ги хармония и душевно равновесие, нови приятни запознанства и положителни емоции. Творческите личности ще получат значителни финансови бонуси. Обвързаните представители на знака ще подобрят отношенията си, а самотните ще открият любовта. За последните е важно в новата връзка да проявят сериозност, отговорност и грижовност. За Близнаците зведите не препоръчват мимолетни служебни романи.

 

Рак

rak 022
В близко бъдеще представителите на този знак могат да очакват ползотворно сътрудничество с талантливи личности и срещи с интересни хора. Много Раци ще са склонни към уединение, привлечени ни от творчески занимания и ще странят от бизнеса и развлеченията. Те не трябва да се затварят в себе си, а да се обърнат към положителни нагласи, да търсят в обкръжението си активни събеседници и да създават нови запознанства. В личния живот звездите са подготвили поредица от мекомислени увлечения. Тамара Глоба съветва за внимание в този хаос да не се пропуснат истинските искрени чувства.

 

 Лъв

lll 987vvc
В новата година Лъвовете могат да чакат успехи и победи в кариерата и любовта. Възможна е и смяна на работата с по – добра. В сферата на любовта звездите обещават взаимни чувства и ярки положителни емоции. Препоръчва се особено внимание към новите романтични увлечения, тъй като има риск от разваляне на личната репутация. В сложни конфликтни ситуации, Тамара Глоба съветва, да се търсят компромиси за преодоляване на трудностите, за да не се стига до разпри.

 

Дева

deva 3
Звездите препоръчват на Девите да подхождат с задълбоченост и внимание към житейските ситуации. Преди да вземат решение, те трябва внимателно да претеглят всичко и да преценят негативните последствия. Налице е висока степен на вероятност, че в близко бъдеще представителите на този знак, могат да открият своя любим човек и то на работното място. Затова не пренебрегвайте различните флиртове, за да не се разминете и с истинските чувства.

 

Везни

vezni 2
За Везните новата 2019 година е времето на откритията във всички сфери – професионална дейност, отношения, хоби или нови запознанства. Везните ще са чаровниците, които ще бъдат център на всяка компания. Важно е за тях да направляват енергията си само в положителна насока. За да бъде всичко наред, не трябва да се захващат с няколко сложни казуса, а да търсят решения поетапно. Що се касае за любовните отношения, нужно е спокойствие, за да не се нарани любимия човек. Внимание: Постоянните конфликтни ситуации могат да доведат до раздяла. През втората половина на годината пламенните емоции постепенно ще преминат в спокойни и уравновесени отношения.

 

Скорпион

skorpion 2
Фортуна е приготвила през новата година за Скорпионите приятни изненади. Това са сериозни промени в отношенията, попълнение в семейството, доходоносно преместане или смяна на работата. Определено Скорпионите могат да считат себе си за щастливци и любимци на звездите. Представителите на противоположния пол ще ги обсипват с внимание, но това не значи, че могат да скачат с главата в басейна и да се хвърлят в безразборни връзки... Звездите предупреждават Скорпионите да изграждат упорито и внимателно своето семейно гнездо и заедно с партньора си да решават сложните жизнени проблеми.

 

Стрелец

str 055f
Любовният потенциал на Стрелците през 2019 година е много висок. Те ще забравят за тревогите и проблемите в отношенията и ще се потопят в страсти и романтика. За тях е добре да прекарват повече време с партньора си. Жизнената енергия на Стрелците може да стане ключ, който ще превърне спокойния им живот в кипящ казан от неочаквани събития и запознанства. Фортуна ще обърне лице към смелите и любителите на риска, за които е приготвила грандиозни събития. Звездите нашепват за сватбено тържество, или разпадане на стари избелели отношения и поява на нова ярка любов.

 

Козирог

kozirog 1
В годината на Земния глиган истинските Козирози неочаквано ще открият в себе си неподозирани таланти. Например дамите, които никога не са били привличани от домакинската работа, ще открият в нея нещо много пленително. В професионалната сфера и в личния живот, представителите на този знак, следва да избягват конфликтите и двусмислените ситуации. В началото на годината и за тях звездите са подготвили големи промени. Те могат да бъдат преместване в друг град, страна или в нов дом, интересна и печеливша позиция. Преместването или ремонтът, които предстоят, ще изискват значителна сила и ще отнемат време. През летните месеци има голяма вероятност да открият своята половинка по време на път или на планирана почивка.

 

Водолей

водолей
На някои егоистични Водолеи и то точно в това им качество, годината е приготвила доста неприятности. Постигането на личните им желания не трябва да става за сметка на близките им. Те трябва добре да запомнят това предупреждение. Представителите на това съзвездие ги очакват нови запознанства. При наличието на много ухажори, те трябва да направят своя окончателен избор, за да може следващата година да приключи за тях с топли романтични отношения с близкия партньор.

 

Риби

rib 87999
Звездите съветват Рибите през 2019 година да развиват творческите си способности, за да изведат таланта си на професионално ниво. Много е възможно да намерят спонсор, който да инвестира в пътуване, изложби или конференции. Не е препоръчително да се вглеждат в себе си и по обичайния си начин да плуват само в свои води. Жизнените и здравословни проблеми в тази година е добре да ги решават заедно с партньора си. Знаменитият астролог Тамара Глоба съветва Рибите да прекарват повече време със семейството си, дори и това да е в разрез с бизнеса им. За да поддържат хармонията в личния си живот, е редно да избягват конфликтите и да се съветват с любимия си преди да приемат важни решения.

автор Тамара Глоба
източник: руски медии

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38