facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

2019 – годината на Земния глиган


По повелята на китайската астрологична традиция, всяка година има свой животински покровител.

 

ng 2019

Земният глиган встъпва във владение на 5-ти февруари 2019 и отстъпва мястото си на следващия знак на 24 януари 2020 година. Глиганът завършва 12-годишния цикъл и неговата задача подтиква към обощение, разрешаване на конфликти и установяване на отношения, които достойно могат да завършат дългата житейска поредица. Какво още ни носи новата символика?

hg 88nbc

Годината на Земния глиган може да ни подари както положителни емоции, така и някои трудности, но всичко зависи от желанието и стремежа на всеки от нас. Прасето е добродушно и позитивно животно, но в същото време е доста любопитно и активно, а това понякога създава и определени проблеми. Да разгледаме неговите качества, за да синхронизираме действията си през новата година, за да постигнем баланс и хармония.

Силни страни

Никой не е в състояние да отнеме от Глигана неговата честност и спестовност. Той е верен партньор и добър оптимист, винаги готов да направи компромис, затова може да му се вярва безрезервно.

lkm f9n

Символът на 2019-та иска мир на земята, много зле понася дори най – малкия конфликт, не приема лъжата и лицемерието, обича честните хора и няма по - лоялен приятел от него. Той лудо обича децата си и ги възпитава, за да израстнат достойни хора.

Слаби страни

Неговото упорство е пословично. Ако, е убеден в правотата си, той ще отстоява своята позиция до победен финал. Глиганът е известен и с непостоянството си, неговото настроение често и бързо се променя. Натурата му изглежда егоистична, а понякога е толкова ленив, че дори преместването от масата на дивана му изглежда нереално.

znak zodiak 2019 5

Когато говорим за икономическите скрупули на Глигана, трудно може да ги
определим като недостатък. Да, той очаква материални блага и непрекъснато се старае да се свърже с нужните хора, които могат да му съдействат за това.
В днешно време това не е толкова лошо, нали....

 

Известни представители на знака: Ърнест Хемингуей, Лучано Павароти, Ален Делон, Клеопатра, Елтън Джон, Рокфелер, Хенри Форд, Арнолд Шванценегер

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38