facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Как да посрещнем Новата 2019 година?


По традиция в навечерието на Новата година всички се стремим да използваме различна символика или цветове,

за да привлечем благосклонността на поредния астрологичен знак, който ще властва през идващите 12 месеца.

WSGGYbx

Не прави изключение и предстоящата 2019-та година. Според китайския календар, във времето на Земния глиган е необходимо да обърнем внимание на цветовете и материалите, от които ще бъдат направени не само празничните дрехи, но и детайлите на интериора. Глиганът обича всичко да е меко и натурално – плюш, глина и живи елементи.

Обстановка

orange christmas home decoration 1

Известни астролози препоръчват дома да се аранжира празнично с букети от живи цветя, листа, дори храсти. Може да създадем впечатляващи композиции с глинени делви, дървени фигурки, гроздове от калина, шишарки, клончета от елха или бор. Да не забравяме да прибавим и свещи, които носят тайнство и изящество, както и боб, кестени и жълъди. Последните е добре да разпръснем под елхата или около камината. Глиганът ги обожава и така ще прояви своята благосклонност към семейството с пълна сила...

Какво да сервираме на празничната трапеза?

Ако, отрупаме новогодишната маса с ястия от говеждо, агнешко, заешко и свинско месо, героинята на годината няма да се обиди. Подгответе салати с пресни зеленчуци, боб, сирене и различни разновидности на млечни продукти.

ccH qt8

 От месните ястия перфектни са печени или задушени домашни птици: пиле, патица, гъска, пуйка. Гарнитурата е добре да включва блюда от грах, боб, леща, нахут и соя.

cv 78 Ow

Празничната трапеза изисква и асортимент от плодове, орехи, млечни и плодови десерти и вкусни печени десерти. За да преглътнем с лекота всички тези вкусотии, спешно се нуждаем от шампанско, бели вина и леки коктейли.

lk 78fdtt

В центъра на масата е добре да поставим прозрачна купа с чиста вода, а около нея да наредим 7 различни по цвят свещи, които да символизират чистотата на цветната небесна дъга. Не е препоръчително да акцентираме на твърдия алкохол, тъй като Земният глиган не е любител на сутрешния махмурлук.

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38