facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Лемурийците живеели над 1000 години


При тях липсвали органите на храносмилателната система и

слюнчените жлези, хранели се с енергия

лемурия2 Лемурия, древната прародина на човечеството, Райската градина, Обетованата земя, превърнала се в легенда през вековете.

Споменът за нея дреме в нашите сърца и очаква часа на нашето духовно пробуждане и активацията на Лемурийските кристали, пазители на световните кодове за Преображение и Възнесение на Планетата и всички живи същества, които я населяват.

Лемурия е била люлката на най-просветената цивилизация на Земята, помогнала за зараждането на много други цивилизации. Според някои автори била женска цивилизация, а лемурийците притежавали мощни психически способности, които им позволявали да виждат в бъдещето. Смята се, че е възникнала от смесването на пришълци от Сириус, Алфа Центавър, Плеядите и някои други планети, при което се получила добра комбинация. Американският учен Елис Силвър също твърди, че човечеството е „посадено“ на Земята преди 200 хил. години от Алфа Центавър, на 4,37 светлинни години от нашата планета. Неговите хипотези и научни изследвания са на път да преобърнат изцяло Еволюционната теория на Дарвин.

Английският зоолог Слейтън пръв нарекъл континента Лемурия заради симпатичните обитатели на остров Мадагаскар – лемурите.

лемуры

 

 Те не се срещат в Африка, а са се появили на друг по-древен континент според немския учен Ернст Хекел.

 

 

 Земите, принадлежали към гигантския континент Лемурия, включвали Хавайските острови, о.Пасха, островите Фиджи, Австралия Нова Зеландия, о. Мадагаскар, остров Шри Ланка, както и земи в Индийския океан и такива, които сега са под Тихия океан. Източното крайбрежие на Лемурия достигало до Калифорния, както и до Британска Колумбия в Канада.

lemuriya

По времето на Лемурия Калифорния и голяма част от югозападната част на САЩ принадлежали на Лемурийската територия. Когато осъзнали, че предстои земята им да потъне, лемурийците построили град под планината Шаста, за да спасят съкровищата на своята култура и записаната информация върху златни дискове.

Те били наясно, че този район ще преживее предсказаните катаклизми. Под планината Шаста съществувала огромна куполовидна пещера, в която лемурийците построили своя град, наречен Телос. По това време така се наричала цялата тази област, към която спадали и територии на север от Шаста по западното крайбрежие на Северна Америка и Канада.
"Телос" означава общуване с Духа, единство с Духа и разбиране на Духа. Когато градът бил готов, той можел да побере 200 хиляди души.

Континентът обаче потънал малко по-рано от очакваното и много от лемурийците не могли да се доберат до града. Само 25 хиляди успели да се спасят. В Телос били пренесени ценни ръкописи и били построени няколко храма.

Континентът потънал тихо за една нощ и много от лемурийците въобще не осъзнали какво се случва, тъй като спали по това време. Никакви необикновени метеорологични условия, които да подскажат за това, което предстои, не били регистрирани тази нощ.
Ето и информация за Лемурия, получена от контактьора В.Я Распутин, публикувана през 1999 г в електронния вестник "Терра Инкогнита".

"Лемурия е съществувала от 320 до 170 век до новата ера. Разпростирала се от Егейско море до бреговете на Антарктида.

Населението й наброявало 107 319 000. Тази раса не бива да се сравнява със съвременните ни представи за хората защото за разлика от нас, които имаме 7 тела, те имали само 5, тъй като липсвали физическото и ефирното тяло.

Лемурийците били невидими за хора като нас и само тези, които владеели енергиите на третото око можели да ги видят. Основното им тяло било астралното, но умеели да се материализират и да преминават от едно измерение в друго.

Лемурийците, които нямали физическо тяло, можели да се движат в пространството като птиците и да преминават през всякакви прегради.

В процеса на еволюция придобили ефирно и физическо тяло.
Населението на Лемурия било съсредоточено в земите на юг от о. Мадагаскар до бреговете на Антарктида.
В началото на 170 век до новата ера в резултат на катаклизми южната, най-гъсто населена част на Лемурия потънала в Индийския океан. 

В Лемурия никога не е имало войни, тъй като по време на война загива физическото тяло. Когато загива физическото тяло, с него загиват и останалите 6 тела. Когато липсва физическо тяло, то останалите тела не могат да бъдат унищожени.
Лемурийците живеели над 1000 години и едва след това започвал разпад на фините им тела. Животът им продължавал на клетъчно ниво.

При Лемурийците липсвали органите на храносмилателната система и слюнчените жлези.
При нас, обикновените хора, енергията се получава от храната в процеса на храносмилането, след което се разпределя по органите, за да могат да функционират.

При човека е възможен и друг начин за осигуряване на енергия, както при лемурийците. Обикновените хора могат да се научат да усвояват космическа енергия чрез седмия шиен прешлен и да я насочват към органите, което ще промени коренно живота им. Тогава те ще могат повишат духовното си ниво, тъй като храната заземява човека, особено месната и възпрепятства по-възвишения начин на живот.

Първоначално лемурийците били безполови и се размножавали чрез клониране, като можели да създават свои съвършени копия. Живеели на кланове от групи от по 7-9 лемурийци в хармония с природата.

При тях, като високо развита нация, нямало материални блага и ценности и те нямало какво да делят – не използвали дрехи, машини, храна. Не били привързани към семейство или към материални блага.

Ние хората живеем и работим за да се храним, да купуваме вещи и други придобивки, в което е абсурда на нашето битие.
С придобиване на ефирно и физическо тяло лемурийците деградирали и се превърнали в обикновени хора със своите слабости и недостатъци.

В книгата си „Тайната Доктрина“ Елена Блаватска пише, че жителите на Лемурия са „коренната раса“ на човечеството. Тя споменава, че „късните лемурийци“ били с ръст 10 - 20 метра. Този факт се потвърждава от археологически открития по цялата земя. Скелети на исполини са открити в Перу, Мексико, Тунис, Тексас, Пенсилвания, Сирия, Филипините, Мароко, Испания, Австралия, Грузия, на островите в Океания.

Предполага се, че всички основни достижения на земните технологии са дошли от лемурийците. Всичко свои знания те записвали на златни плочки, скрити в тайници. Лемурийската цивилизация просъществувала много милиони години и е изчезнала преди 2-3 млн. години. Според редица учени и езотерици пирамидите в Египет, Сфинкса в Гиза, великаните на о. Пасха и други удивителни творения по света са създадени от лемурийците и от атлантите. С разработените от тях летателни апарати можели да напускат Земята.

Част 2 ВИЖ ТУК

Лемурийски кристали ВИЖ ТУК

автор Феодорина Ляскова

За МАЙСТОРСКИ КЛАС В ШРИ ЛАНКА ТУК

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38