facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

2018 - Година на Жълтото земно куче


Източният календар сочи, че през 2018 година ще господства мъдрото и уравновесено Жълто земно куче.

След 16 февруари идва период на плавни промени, които ще водят към по-добро.

dgdg 1

   Астроспецовете успокояват, че 2018-та ще бъде спокойна и дипломатична година в световен аспект, като това ще се отнася и за хората със взривоопасен нрав. С желание или без, те ще осъзнаят този факт, защото близките им категорично ще покажат, че не искат да съжителстват със склад за боеприпаси.☺ Ако и Вашият характер е такъв, трябва да решите какво да изберете: да овладеете нервите си и да се борите за семейното щастие, или пък да се простите със статуса на семейна особа. Не забравяйте, че Жълтото куче олицетворява спокойната домашна обстановка, в която няма място за конфликти. Ако, все пак отново и отново подклаждате огъня на раздорите, семейната ви лодка ще потъне.
dgdg 2
   За всички, които смятат през 2018 година да започнат сериозна връзка Жълтото земно куче ще окаже много голяма помощ. Имайте предвид, че Жълтото куче е консервативно и не търсете партньор по дискотеките и нощните клубове. Всичко е много простичко. Възможно е вашият нов партньор да е някой от старите познати, с който Вие общувате по съседски или пък човек, с когото делите едно работно място.
Тези отношения ще се отличават със спокойствие, стабилност и простота. Да, възможно е в тях да няма изпепеляващи страсти /Жълтото земно куче не ги толерира/, но тези връзки ще са основани на взаимно уважение и стабилност, на равнопоставеност и другарство. Те ще имат всички шансове да просъществуват за дълго.
mm n 87
   Какво ни е приготвило Жълтото земно куче по финансовите въпроси? Важно е да се знае, че то отделя особено внимание на тази сфера. Някои хора, с подкрепата на Жълтото куче ще достигнат до върхове в кариерата. Други пък, именно през 2018 ще успеят да се докажат в сферата на предприемачеството. Земното куче ще подкрепя и онези, които се занимават с творческа или изобретателска дейност. Жълтото земно куче ще се отнесе към тях с голямо уважение и ще ги възнагради, ще даде възможност на творческите натури в голяма степен да реализират своите потенциални възможности.
dgdg 3
  За 2018 година, която е под знака на Жълтото земно куче, е важно да се знае, че ще се толерират честни и порядъчни хора, които са готови да работят много, а не хазартни личности. Това е логично и обяснимо, защото е заложено в основната характеристика на най-големия приятел на човека – Кучето!

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38