facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Какво ни носи 2018-та година?


Астролозите твърдят, че 2018 година ще донесе чувство за хумор, оригинални идеи и мирен подход при взаимодействието с хората.

zodiak 1

Влиянието на Нептун върху зодия Риби, което ще се усеща през цялата година, обещава голяма умствена сила. С търпение и упоритост, ще постигнете вашите цели с лекота, както в работата, така и в личния живот.

oven 1
Овен – за родените в този знак, 2018 носи много интересни събития. В началото на годината започвате да изпълнявате мечтите си, но по много голям и забележим начин. Много е важно да работите упорито, за да ги постигнете. Често се държите, като че ли саботирате успеха си, защото губите фокус или ставате нетърпеливи. Тази година, обаче, ще трябва леко да промените подхода. Резултатът ще бъде очевиден.

telez 1
Телец – 2018 ще бъде година на самоусъвършенстване, изпълнена с много открития за себе си. Ще забележите промени в себе си, които ще ви помогнат да разберете кой сте и какво друго искате да промените в себе си. Това ще бъде годината, в която ще се опитате да намерите своето място в света. Ще бъдете много благодарни за това.

bli zz 00
Близнаци – тази година ще ви подготви за големи промени в живота. Това ще ви донесе физически и психически промени, но и много възможности за успех. Вземете всички възможности, които ще дойдат в живота ви. Движете се с пълна скорост. Сега става въпрос за рискове, но и за промени към по-добро.

rak 022
Рак – 2018 носи огромна радост и промяна. Това ще ви донесе богатство и много надежда за разлика от изминалата година. Ще бъдете благословени с оптимизъм и позитивно мислене в ежедневието. И накрая, самочувствието ще бъде на по-добро ниво. През 2018 г. ще блеснете и ще станете човекът, който винаги сте искали да бъдете.

lll 987vvc
Лъв – тази година за Лъвовете ще бъде всичко друго, но не и скучна. Пълна с красива енергия и ще се чудите от къде е всичко това. Ще забравите болката от старите връзки и ще се почувствате, като че ли започвате от самото начало. Най-накрая ще се отървете от негативността, която ви притеснява. 2018 ще бъде година на релаксация, красиви приключения и нова връзка. Започвате да използвате егото си като актив, вместо да влизате в конфликти с другите, както преди.

deva 2
Дева – 2018 ви носи промените, които желаете от дълго време. Това ще бъде година на личностно развитие и ще ви донесе по-рационален и позитивен подход. Ще имате повече доверие, а другите ще ви забележат повече от обичайното. Вие ще мислите, че можете да постигнете нови неща и ще бъдете прави. Това е една незабравима година за вас.

vezni 2
Везни – тази година ще мислите за себе си и вашите нужди. В крайна сметка ще забравите малко другите хора и ще помислите повече за себе си. Бавно ще се научите да насочвате енергията си към това, от което се нуждаете и искате да постигнете, за да имате дългосрочно щастие, а не краткосрочно подобрение. Ще се съсредоточите върху това, което е от значение за вас. Тази година е изпълнена с растеж и развитие за красиви, велики неща.

skorpion 2
Скорпион – това е година, в която ще мислите много. В миналото бяхте много самокритични, държейки се твърдо за грешките си и им позволихте да ви изядат живи, но тази година ще научите, че за някои неща не можете да направите нищо. Накрая ще стигнете до етап, когато осъзнавате, че всъщност те правят човека. Това ще бъде страхотен урок за живота, който ще ви помогне в много ситуации.

strelez 1
Стрелец – ще бъдете ръководени от желанието за живот и волята за промяна. Нищо няма да ви забави в намерението ви. Няма да спрете, докато не изпълните мисията си. Това ще бъде година, в която ще постигнете успех в много области – романтика, приятелство, семейство, кариера. И накрая, ще разберете колко голям потенциал имате в себе си. Ще се почувствате като нов човек.

kozirog 1
Козирог – това е годината, в която ще превърнете своя талант и умения в блясък. Вие ще останете спокойни и съсредоточени върху работата и тя ще ви плати много. Нещо, за което дълго сте работили, най-накрая ще успее. Тази година ще ви донесе много награди.

gfuy 65779
Водолей – 2018 е годината на големи промени. В миналото сте имали проблем с промените и не сте искали да прилагате нищо, но сега ги допускате в себе си. Ще видите напредъка и това ще бъде мотивация за вас да продължите. Накрая започвате да вярвате в способностите си.

rib 87999
Риби – Пригответе се за една година, изпълнена с творческа енергия. И накрая идва момент, когато сте напълно удовлетворени. Ще дойде нова вълна на творчество и ще ви вдъхнови да правите нови неща. Вие сте уникална личност и притежавате голям талант и тази година най-вероятно ще излезе на преден план. Не се страхувайте.

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38