facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Новата 2018-та – как да я посрещнем, какво да облечем и какво да очакваме от годината на Жълтото куче


Кучето не обича риба и обожава жълтия цвят

ydog 1
Годината на Огнения петел е към края си, а за смяна вече се подготвя Жълтото Куче. Астролозите предупреждават, че неговият характер не е толкова лек. Като че ли, това животно не е толкова добро и любвеобилно. То обожава стопаните си, но е способно да хапе всеки друг.

Тогава какви са детайлите и символите на 2018 година?

Кога започва годината на Жълтото Куче
Жълтото Куче застава на поста си на 16 февруари 2018 година и ще го напусне на 4 февруари 2019 година. В източния календар изчисляването на новата година зависи от фазите на Луната. Така, когато ние отбелязваме началото на 1 януари, при тях е 12 новолуние.

Каква сила ще властва
ydog 2
Умиротворена Земя ще замени пламенния огън. По природа Земята е равновесие, стабилност, устойчивост на трудности. Смята се, че тя е бавно движещ се елемент. Въпреки това, той ни подтиква да довършим започнатото до края и да следваме дългосрочни проекти.
Астролозите са убедени, че през 2018 г. по света ще настъпят мир и взаимно разбирателство, вместо конфликти.

Как да посрещнем годината на Жълтото Куче
ydog 3
Като вземем пример от кучето! Тези животни са много свързани с хората и обичат да прекарват колкото е възможно дълго време с тях. Същото трябва да направим и ние – да се съберем с близките или с голяма приятелска компания и да посрещнем Нова година заедно! Колкото по-приятелски сме настроени, толкова по-добре!

Как да се облечем
ydog 4
Може и с пижама! В крайна сметка кучетата ценят комфорта. Само сега не бързайте да връщате роклята си обратно в магазина.☺Червеният цвят е безусловния цвят за посрещане на Нова година, но кучето би одобрило всички нюанси на жълтото: бежово, пясъчно, златно, горчица и каки.
За да ви върви, да имате късмет и да забогатеете през 2018 година, се погрижете във визията ви да има някакъв жълт детайл. Мъжете могат да сложат жълта вратовръзка или пък чорапи. Дамите имат простор за действие – всеки аксесоар с натурални камъни - янтар или тигрово око може да стане прелестен акцент.

Как да украсите дома
ydog 5
Тук каноните са в сила: елха или бор, бенгалски огън, играчки и гирлянди. И много блясък! И Петела и Кучето обичат златните нишки. Но, правилният подход изисква все пак да се угоди на символа на отиващата си година.

Ако в дома ви има куче, успокойте го и го погалете. Ако пък, опашаткото е само в бъдещите ви планове, поставете малък сувенир с неговия образ на масата. И пак да напомним – не гответе риба! Това не е по вкуса на кучето.

Дали да вярвате в източния хороскоп или не – решавате вие.

Ние сме убедени, че в 2018 година ще намерите много красота. Поискайте от Вселената добри неща – ще се сбъднат!

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38