facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Как да привлечем успеха през 2017 година?


В прогнозите на астролозите за 2017-та година неизменно се преплитат символиките на източния и западен зодиак.

Макар, предстоящата година под знака на Огнения петел, да започва на 28 януари, специалистите редят пъзела на бъдещето с уважение към нейната специфичност. Появата на предвестника на утрото се разчита като зора, ново начало, пробуждане. Смята се, че годината ще бъде изпълнена с нови възможности. При условие, че работим усърдно и търпеливо, съдбата ще е на наша страна и ще ни донесе триумф и успех.

Pet 17
Петелът е десетия знак от китайския зодиак и се отличава с амбиция, гордост, точност, смелост, страст. Затова, съветите за 2017-та са да бъдем горди и готови за предизвикателства. Веднага, обаче, идва и предупреждението: „Забравете илюзиите! Новата година няма да е лесна, но в нея ще си струва всяко ваше усилие, за да реализирате желанията си!”
Астролозите са категорични: 2017-та започва с гръм и трясък, тъй като това е годишната среща между Слънцето и Плутон. Това е и моментът, в който небесата ни казват, че трябва да се пречистим. Ако, не сте склонни да предприемете промени съвсем скоро, те и без това ще ви сполетят.

SL PL 01
Но, приключването на връзката между Марс и Нептун (на 1-ви януари) ни дава всичката магия, от която се нуждаем – безкрайна вяра в себе си. Точно тук не трябва да има колебание или срам. Нужно е да бъдем отговорни и да се доверим на качествата си!
И пак зов за доверие – към семейство, приятели, колеги и съседи. Новата година е насочена към локалното мислене, но действията трябва да са глобални, защото двете неща са свързани, съветват звездните експерти.

us 0016
През 2017-та не търсете успеха в очевидните му форми. Радвайте се на всичко, което дойде към вас.

По материали от чуждестранния печат

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38