facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Урок по маркетинг


Ако не сте наясно какво е маркетинг, това е перфектното обяснение:

1. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: „Аз съм много богат. Омъжи се за мен!“ – това е директен маркетинг.

2. Вие сте на парти с куп приятели и виждате прекрасно момиче. Един от приятелите ви, отива при нея и ви посочва, като и казва: “ Той е много богат. Омъжи се за него!“ – това е реклама.

gof88 8

3. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и взимате телефонният и номер. На следващият ден и се обаждате и казвате: “ Здравей, аз съм много богат. Омъжи се за мен!“ – това е телемаркетинг.

4. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Ставате, изтупвате се, оправяте якичката и затягате вратовръзката си, отивате близо до момичето и я поливате без да искате с питие. След това й подавате кърпичка, взимате й чантата, която тя изпуска или забравя, предлагате й да извикате такси или да я закарате до вкъщи, отваряте вратата на колата и казвате: „Между другото, аз съм много богат. Ще се омъжиш ли за мен?“ – това е ПР ( PR – public relations ).

5. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Тя се доближава към вас и казва: „Г-не вие сте много богат. Ще се ожените ли за мен? – това е разпознаване на бранда.

off 67

6. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен!“ Тя без да се замисли, ви удря здрав шамар! – това е обратна връзка с клиентите.

7. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен!“ Тя обаче, ви представя на мъжа си! – това е несъотвествие в търсенето и предлагането.

8. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди изобщо да сте казали нещо, друг я заговаря преди вас и казва: “ Аз съм много богат. Ще се омъжите ли за мен?“ Тя си тръгва с него – това е конкуренцията, която изяжда вашият пазарен дял.

9. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди да сте казали: “ Аз съм богат. Омъжи се за мен!“, пристига жена ви – това е ограничение за навлизане в нови пазари.

hap 43

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38