facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Един забавен начин да отслабвате


Може да отслабвате, дори само като се смеете.

Смейте се!!! Да, веселието намалява обиколката! Без майтап!

А и поне докато се смеете, очевидно не ядете!!! Вместо „йо-йо“ отслабване, пробвайте „хо-хо“ отслабване.

d

Наистина проблемът със загубата на тегло едва ли е въпрос за смях. Но ако все пак се посмеете, това ще ви направи най-малкото по-здрави.

Смехът е антидепресант!

И така - разтягаме устните и изричаме „ха! ха!”. Започваме с гръмогласен смях като спонтанна демонстрация на правилната техника. Продължаваме така, докато се изпотим и коремът започне да ни боли. Ще получим толкова много енергия, че ще сме готови да чистим с прахосмукачка дори в 10 часа през нощта. Просто опитайте!

 Каква е връзката между смеха и загубата на тегло?

Депресията, скуката и самотата са най-честите причини, поради които хората ядат огромни количества нездравословна храна и мазнини. Всъщност не смехът е великата сила, а животът, който води до смях и готовност да се смеем над нещата.

Когато се смеем, няма болка, страх и гняв - само радост и любов. Тенденцията е да се харесваме такива, каквито сме, което от своя страна ще ни накара да полагаме повече грижи за себе си, да подбираме по-внимателно храните си и да правим упражнения.

Колкото до „смехът на корем“ – той е своеобразен вътрешен джогинг.

Смеенето включва в себе си физически упражнения и работа на мускулите - 15 мускули на лицето и много други по цялото тяло, които се свиват и отпускат. Пулсът и дишането ни учестяват, а кръвта се насища с кислород.

Когато се смеем с глас, гръдният ни кош се разширява и свива, което от своя страна означава, че мускулите на стомаха ни работят по-усилено и това им помага да се стегнат.

Един час силен смях изгаря около 100 калории, еквивалентни на пакетче чипс или малко шоколадче.

Същото количество калории, могат да се изразходват с половин час вдигане на тежести или работа с прахосмукачката за един час.

Но... защо да го правим така, като може просто да се посмеем!!! А най-добре е да се посмеем заедно! Тогава смехът е още по-заразителен и въздействащ!

Обадете ни се още сега, защото местата са ограничени! СМЕХОТЕРАПИЯ!

Очакваме ви, заредени с усмивки и весело настроение! СМЕХОТЕРАПИЯ!

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38