facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Кажи ми как се смееш, за да ти кажа какъв си - за жените


Как се смеят жените

collag

Мечтателността и романтиката на жената се издават от маниера й да докосва главата си, докато се смее. Такива жени обичат да живеят в свой измислен свят, често губят усещането си за реалност, не са в състояние да реагират с достойнство при спорове и конфликти, трудно убеждават другите. Авантюристични, любопитни, разсеяни, в стремежите си се ръководят от своите импулси. Могат изведнъж "се ангажират безумно" и след това да страдат от последствията.
Ако докато се смее, една жена докосва устните си с кутрето си, тя е обсебена от идеята за добри обноски, стреми се да бъде център на вниманието.

Ако една жена накланя главата си на една страна, докато се смеедружелюбна, но критична. Стреми се да бъде харесана, обича да флиртува. Винаги е склонна да действа обмислено, дори на пръв поглед да изглежда лекомислена. Умее да контролира чувствата си.

 Ако една жена се смее от сърце и душа, отворя широко устата си, това е доказателство за високата й самооценка, самодоволство и темперамент. Такава жена не се страхува от критика, умее да отговаря така, че всичко става ясно. Понякога й липсва самоконтрол и сдържаност. Добър приятел и съветник, тя умее да слуша и да чува другите.

 Маниерът да сбръчква носа си, докато се смее, издава жена, която притежава силен самоконтрол и инфантилност в някаква степен. В допълнение на това, тя често се нуждае от специално внимание, комплименти и ухажване.

За добър самоконтрол свидетелства и маниерът на жената да прикрива с длан устата си, докато се смее. Такава жена е самокритична, неуверена в себе си, склонна към това да бъде сама, стреми се да сдържа емоциите си пред други хора. Отлична съпруга и приятел, великодушна и състрадателна, тя е готова да се жертва заради другите.

Как се смеят мъжете ТУК

Кажи ми как се смееш, за да ти кажа какъв си ТУК

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38