facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Мерил Стрийп за радостта от живота


       Вярвам в силата на смеха. Мисля, че е лесно да обезоръжите всеки, ако успеете да го разсмеете.

         ms10
    Мисля, че трябва да намериш собствения си път. Собствените си правила. Всеки има собствено разбиране за себе си и на него трябва да разчита. В крайна сметка, важното е това, което изглежда правилно за теб. Не това, което майка ви е казала. Не това, което една актриса ви казва. Не това, което някой си ни е казал, освен ако не е онова малко спокойно гласче вътре в нас.

ms14
Майчинството те кара да видиш кое е наистина важното.
Няма правило как да имаш успешно семейство. Всичко опира до преговорите и взаимните компромиси.
За мен семейството винаги е било и ще бъде на първо място.
Интересното да си майка е, че всички искат домашен любимец, но само ти чистиш тоалетната на котето.

                      ms1
Когато бях на 40, получих наведнъж три предложения на играя вещица. Съвпадение?!
Трябва да приемете остаряването. Животът е скъпоценен и когато сте загубили много хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък.

ms2
    Аз винаги си спомням думите на Катрин Деньов: "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата". Избрах лицето. А останалото... Седя върху останалата част.

ms17
Ако имате мозък, сте длъжни да го използвате.
Добре е, че Земята е кръгла. Така не можем да виждаме твърде напред.
Най-великият дар за човека е способността да проявява състрадание.

ms19
    Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто.
    Като по-млада нямах никакво самочувствие относно хубостта си. Най-освобождаващото нещо, което някога съм правила за себе си, беше да обърна гръб на всякакви притеснения относно външния си вид.
    Никога не съм считала външността за силен коз и не съм играла с тази карта. Оказва се, че е много освобождаващо – да не зависиш от своя външен вид.

ms3
    Младите жени не трябва да се притесняват толкова много за теглото си. Момичетата прекарват твърде много време в притеснения за това. Има много по-важни неща за мислене. На младите мъже, а също и жени, ще кажа, че това, което ви прави различни и странни, е всъщност вашата сила. Всеки иска да изглежда като изваден от калъп, но всъщност хората, които изглеждат различно, биват забелязвани. Преди мразех носа си. Вече не. Сега го приемам такъв, какъвто е.
    Моят съвет: не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

ms8
Искам да живея живота си, докато съм жива.
Всичко, което правим и казваме, оставя следа след нас.
Просто се отпуснете и се възползвайте от всичко.

ms smyah
    Да слушаш – това е всичко. Да слушаш – това е цялата тайна. Преди и по време на работа, с децата си, със съпруга си, с майка си, с баща си... Това е всичко, защото така можеш да научиш всичко!
    Стремежът към съвършенство отличава добрия живот от успешния.
    Благодарна съм на Бог, че съм жива. Много мои приятели се разболяха, много починаха, а аз все още съм тук. Така, че няма за какво да се жалвам.

                     ms15

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38