facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Калдея - перлата на Андора


Рай за тялото и душата

Представете си място, където всичко е светлина и простор, където можете да забравите умората, стреса и рутина ... един нов и уникален спа център, където през цялата година ще намерите тишина и спокойствие под благоприятното въздействие на термалните води. Рай за почивка, където може да възвърнеш добрата си форма, здраве и красота.

Ето такова място е Калдея!

caldea spa

Калдея е най-големият балнеоложки курорт в Европа, разположен в Пиринеите в княжество Андора разпростриращ се на 6000 квадратни метра. Тук може да поплуваш в басейни, в това число и под открито небе. Можеш да постоиш в джакузи, в сауната, в турската или пък в римската баня. Да си направиш контрастен душ, да се възползваш от ваната за крака, да походиш бос по леда. Имаш възможност и да се насладиш на лечения като масажи, пилинги, аеро бани, тангенторни легла и разкрасителни процедури.

Калдея използва водата, която излиза от минерален извор с температура 68°C. На древен каталонски, думата "Калдея" означава „тонизиращо“ и „топло“. През римската епоха, думата "calidae", от която произлиза името на град Ескалдес в Андора, означава извор на топла вода. Две хиляди години по-късно Калдея предлага благополучие и наслада, една незабравима среща с водата във всичките й възможни форми и приложения - от пара до лед, от римската до японската култура.

17366

 
Температура на водата:

В Калдея тя варира от 14° до 36° C в зависимост от басейните: Вътрешна лагуна (32° C), Външна лагуна (34º C), Сауни (80° C), Вътрешни джакузита(32°/34º C), Външни джакузита (32°/34º C), Турска баня (50° C), Парна Стая, Стаи за Йонизация, Вани за ходилата, 4 хидромасажни басейна, Индо-римски Бани (36°/14° C), Водни джетове, Леден басейн (14° C през цялата година), Течаща река, Хидратиращи маски за лице, Тангенторни легла, Инфра-червени Легла, Солариуми.

 1356021548 968007 1356021779 noticia normal

Термалната вода на Калдея ще ви освежи, защото е с високо съдържание на натрий, богата е на сяра и маслена като термален планктон. Топла, с температура на извиране (68°С), и богата на минерали, водата на Калдеа, използвана по естествен начин, има обезболяващо, лечебно, успокояващо и антиалергично действие. Пригответе се да се насладите напълно и да откриете защо водата е живот на Калдея.

caldea-2

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38