facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Майсторски Клас в Андора


nazw

Искате ли да живеете дълго?
Искате ли Благоденствие в своя живот?
А искате ли и дълголетие, и благоденствие?

Как да постигнете всичко това ще научите на майсторския клас, който е без аналог.
В самото заглавие ще откриете няколко теми: ДългоЛетие, БлагоДенствие. Как ви звучи? Или Дълголетие, БлагоденстВИЕ? В самите думи има много ключове, които отварят вратите на дълголетието и на благоденствието. Дотук ви показах само няколко. Останалите кодове-ключове ще отворим на майсторския клас. С тях ще можете да разкриете способността си да виждате и прониквате в същността, след което осъзнато да действате, за да удължите своя живот и да се радвате на благоденствие. Истинските отговори са зад границите на стереотипите, шаблоните и известните догми.

За яснота ще дам един пример:
„Пътешественик пита местен жител:
- Във вашата страна има много легенди. Има ли някаква история за ей тази планина?
- Да, има една история. Веднъж двама влюбени се изкачили на самия връх и повече никой от нашето село не ги видял.
- Какво е станало – те скочили от върха и загинали?
- Е! Чак пък да са загинали. Спуснали са се от другата страна."
Това е начин на мислене (стереотип, шаблон).

А сега помислете. Колко дълго може да живее човек? Колко дълго може да живее в изобилие от здраве, младост, богатство, любов?
Майсторският клас е практически курс, където човек постига на практика всичко чрез конкретни стъпки, усвоени умения и осъзнати действия. Независимо от мненията на авторитети и специалисти.
Така ще бъде и този път: без излишни разговори. Целта е всеки реално да излезе от вътрешните си спирачки, да махне бариерите, да направи реални стъпки към своето Благоденствие и наистина да удължи живота си.

Самият курс също удължава живота поне с няколко години, защото ще бъде в абсолютна хармония с мястото, където ще се провежда.

Майсторският клас ще бъде в държавата, коята сама по себе си е извън всички щампи, извън всякакви стереотипи, извън всяко едно клише. В държавата с най-много дълголетници, повечето от които благоденстват до дълбока старост. Каква е тайната им, ще разберете в „Натурландия", величествено красива, девствено чиста, гордата любима на Пиринейските планини – Андора!

Ето и някои факти за Андора:

- В Андора няма производство, железни пътища и летища. Тя наистина e девствено чиста, с планински чист въздух, който не е замърсен от нищо. С кристално чиста вода.
- Със святи места, които също са извън шаблоните и само човек, преминал отвъд границата, може да постигне всичко, каквото поиска.
- С термални извори, които лекуват и с езера, в които падат звезди и изпълняват желания.
- По статистика на ООН за 2013 година Андора заема първо място по дълголетие, а в същата 2013 година в Андора пушат всички и навсякъде. Забраната за пушене влиза в сила от 2014 година.
- Андора не е в Европейския съюз, но използва еврото като своя национална валута.
- Най-безопасната държава. В Андора има най-нисък процент на престъпност в света. Даже във Ватикана извършват повече престъпления. Такъв процент на престъпност изненадва, защото местното население на Андора е 85 000 души, а всяка година страната приема 10 милиона туристи или по 125 туристи на всеки жител на Андора.
- В Андора няма затвори.
- Според международната статистика на доходите, покупателната способност на жителите на Андора на глава от населението е по-висока, отколкото за всички други държави в ЕС; с 10% над тези в Швейцария, с 35% повече от Великобритания и с 50% над тези в Монако.
- В Андора няма бедни и безработни. Няма и корупция.
- Жителите на Андора не плащат данъци, но самата Андора повече от четиристотин години плаща за своите "князе" (Испания и Франция) толкова пари, колкото един „чувал", който се предава от ръка на ръка.
- В Андора съществува условна забрана за стриптийз-барове, порнография, нудизъм, осъждат се извънбрачните връзки, а проституцията се преследва от закона.
- Забранени са стачки и масови демонстранции, ограничена е дейността на различни съюзи и политически партии. Андорците смятат, че всички спорове могат да бъдат регулирани със спокойни преговори.
- Според закон от 1864 года, в Андора са забранени и адвокатите. "Появата на учени юристи, които могат от черното да направят бяло, е забранено в нашите съдилища," пише в закона.
- В Андора е забранено да се отсичат дървета за продажба. Всеки Андорец има право да отсече толкова дървета, колкото му трябват за собствени нужди в даден момент. И всички андорци свято пазят връзката „човек-природа".
- Андора не е воювала от 1000 години и няма армия.

 

elektrichesyvoСамо на Майсторски клас в Андора групата ще има възможност да види реално и по какви закони се произвежда вътрешно електричество, което поддържа дълги години хем здраве, хем дълголетие, хем благоденствие.

 

 b3bfda42-9e2d-44fd-a646-cf3821af5e54Само в Андора на Майсторски клас групата ще усети реално на себе си какво означава да излезеш "сух от водата" и по какъв начин този навик помага на собственото развитие.

 

fareСамо на този курс вие ще видите възродения от огън саламандър, който става още по-прекрасен от преди. И това ще видите не заради любопитството си, а за да постигнете законите на възраждане, защото по същите закони се възражда и човек.

 

eleksir

 Само в Андора всеки участник на курса като истински алхимик ще може да създаде собствен елексир на дълголетието и благоденствието. Със собстевните си ръце, според собственото си усещане, слушайки сърцето си. Този елексир ще носи полза единствено на създателя си и на никой друг. В Андора ще откриете всички съставки за този елксир.

 

Изненадваща дълбочина на разбиране, възторг от осъзнаване, цялостно възприятие на собствената трансформация - това е излизане зад границата. И още сега тръгва подготовката за мащабния Майсторски Клас, който ще бъде само веднъж в малката държава Андора.

andi

Вие ще бъдете първата група от България, която пътува само за Андора и ще бъде там 7 дни. Така че отваряме врати за тези, които ще бъдат след нас.

На добър път в Дълголетието и в Благоденствието!

Ние сме в Андора, кликни на снимката

andora

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Видио; Майсторски класове на Моника Балаян ТУК

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

 
 
 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38