facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

МЕДИТАЦИЯТА И ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖД ЕЗИК


Какви са ползите от медитацията при усвояването на нови знания?

1. По-добра концентрация: Медитацията помага да подобрите многократно концентрацията си в това, което вършите. С медитация, вие ще успявате да научавате повече и да изразявате себе си по-добре, защото ще бъдете в състоянието „тук и сега" и мисленето ви ще бъде по-фокусирано. Това е изключително важно за развиване на способността ви да говорите и слушате английска реч, както и крачка към следващото предимство на медитацията – силна памет.

2. По-добра памет: С повишената концентрация и другите аспекти на подобреното функциониране на ума, медитацията ще подобри драстично паметта ви.

3. По-голяма увереност в себе си: С постоянство в практикуването на медитация, вие развивате способността да наблюдавате мислите и емоциите си и съзнателно да спирате реакциите си спрямо тях. Това е прекрасно и действа във всяка сфера на живота, но ако го приложите към английски език, вие ще престанете да се ограничавате или да се страхувате да говорите. Ще осъзнаете, че не бива да се смущавате от ограничените ви в момента езикови знания. С такова отношение вие скоро ще развиете по-голяма самоувереност и ще престанете да слушате гласа на страха, защото вие вероятно говорите по-добре, отколкото си мислите, а ако това не е така, ще имате вътрешната свобода, от която се нуждаете, за да напредвате бързо.

Next Методиката на курса по английски език “THE ENGLIDH JUNGLE” е наше НОУ-ХАУ

Back КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38