facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

От кои болести лекува релаксацията


Усилва устойчивостта към

тумори и вируси .

Проучване на държавния университет в Охайо установява, че релаксацията подобрява имунитета и възстановява пациенти, болни virusiот рак.
В изследването си те посочват, че ако медитацията се практикува ежедневно, това намалява риска от рак на гърдата и евентуалното му повторение.
Учените откриват, че само един месец ежедневен релакс повишава и усилва така наречените клетки – природни убийци, което осигурява много по-голяма устойчивост на организма към тумори и вируси.

 

Решава проблема с безплодието

beremenostПроучване на Университета на Западна Австралия установява, че жените е много по-вероятно да забременеят в периоди, когато са релаксирани отколкото, когато са подложени на стрес.
Изследване на Тракийския университет в Турция допълва това с откритието, че стресът намалява броя на сперматозоидите при мъжете и тяхната подвижност, което води до проблеми със забременяването.

 

Отлични резултати при страдащи от синдром на раздразнените черва

1233

Изследователи от Държавния университет на Ню Йорк установяват, че при пациенти със синдром на раздразнени черва медитацията също дава чудесни резултати. Според изследването, ако тя се практикува два пъти дневно, симптомите като подуване на корема, диария и запек се подобряват значително.

 

Намалява кръвното, помага при артрити, астма и псориазис.

В анализ, публикуван от Британският медицински журнал се посочва, че при пациенти, практикуващи релаксиращи техники, е установено сравнително по-ниско кръвно налягане.
Стресът предизвиква превъзбуда на тялото,свързана със сърдечни заболявания, артрити, астма, кожни проблеми като псориазис и др., твърдят и учените от американския университет Имори.
Според тях релаксацията помога заплахата от всички тези заболявания да бъде предотвратена. Изследването им се потвърджава и от университета Макгил в Канада, където клинично доказаха, че медитацията подобрява състоянието на болни от псориазис.

123456

Медитацията лекува на генетично ниво

Учените са изумени

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38