facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Поискай и ще ти се даде. . . дори любим


„Да обичаш, означава да видиш човека такъв, какъвто го е замислил Бог.”

Фьодор Достоевски

Всички мечтаят за любов. Търсят я. Искат да срещнат голямата, истинската. И това е прекрасно.
Ако човек е сам, то той още не е срещнал своята любов, или я е загубил. Ако има партньор, но е нещастен с него, ако престане да мечтае за любов или се занимава само с работа - това означава същото.

rsz lov 01
Как да срещнем своята любов и да не я загубим?
Да опитаме с думите на Достоевски, но като ги приложим към нас самите. Много често не се харесваме, сравняваме се с другите, от което ни става още по-лошо. Но когато на човек не му е добре, той не може да привлече в живота си любов.
Приемете се такива, каквито сте – притежаващи невероятни качества за любов. За голяма и истинска, онази, дето е за цял живот. Вземете лист и опишете всяко такова качество. Погледнете се с очите на влюбен и напишете как изглеждате.

0987 54
След това си задайте въпроса – каква любов искам. Щом получите отговора, сте натиснали копчето на събитията - те ще ви срещнат с точно този човек, който ще ви даде това, което търсите.
Щом получите отговор какво искате да преживеете с тази любов дори няма да ви се наложи да се прощавате с хората от отминали връзки. Изведнъж ще осъзнаете, че всъщност това са били само опитности, помогнали да разберете какво искате.
Когато знаете какво търсите, започвате да управлявате своята любов. И след като се появи Той или Тя, трябва да виждате в него (нея) това, което е замислил Бог! Тогава започват чудесата.

lov 5
За онези, които имат любим до себе си, най-ценният подарък, който могат да му направят за Св.Валентин, също е да го погледнат с очите на любовта. През този ден забелязвайте само хубавото.
Намерете го и задължително му го кажете. Тогава Св. Валентин ще продължи цял живот.

l 76 98

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38