facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Желанието твори реалност


Всички ние мечтаем за нещо

и има щастливци, чиито мечти се сбъдват винаги. При целеустремените личности е възможно всяко чудо. А другите се опитват за нещо да мечтаят, прескачат от мечта на мечта, от желание на желание, ту едно искат, ту друго, а понякога изобщо не знаят какво.Но ако вникнем в тази алхимия, ще забележим, че раждането и осъществяването на мечтата са творчески процеси – интересно е да създаваш бъдещето си със собствените си ръце и да се насладиш на резултата. И е възможно да се проследи целият път от
възникването на желанието до осъществяването му. За тези, които мечтаят и дерзаят, които се стремят и не се боят да желаят, които действат и вярват – за тях мечтата не е илюзия, тя създава РЕАЛНОСТ!

Следващите 10 стъпки могат да доведат до изпълнението и на вашето заветно желание.

1. Да си разрешим да поискаме това, което наистина ни се иска. Да си признаем какво искаме, какво ще придаде смисъл на жизнения ни път, ще направи живота цветен. Просто да си разрешим да искаме и да искаме, колкото ни се иска, без да се ограничаваме.

2. Да премахнем границите. Да погледнем на своите желания като на реалност в безграничното пространство на възможностите. Ако приемем, че сме вълшебници, кое желание би било достатъчно важно и необходимо.

po 00 op

3. Да създадем визия за желанието, образ, който възприемаме като реалност, доколкото можем. Вживявайки се в образа ден след ден и по този начин създавайки реална картина на своето бъдеще.

4. Да не пришпорваме времето. Необходимо е разбирането, че за реализацията на мечтата е нужно толкова време, колкото за получаването на желания резултат. Да не припираме, да не бързаме, да не се съмняваме.

5. Да заявим своето желание, да го огласим ясно. Нека всички знаят какви са мечтите ни. И не е важно кой ще повярва в нас, а кой - не, и какво ще кажат и как ще реагират. Важно е да сме заявили, че имаме намерение да получим това, което искаме.

mmm ee87

6. Да действаме. Какъв е смисълът в това просто да се мечтае – необходимо е действие! Да се подготвим да се срещнем с чудесната реалност. Да си представим, че вече имаме среща с желаната изненада. И да се подготвим за тази среща.

7. Да бъдем последователни. Да не изневеряваме на желанието си. Верността към мечтата говори за стабилност. Така това, което получаваме като резултат, ще бъде постоянно.

8. Да вярваме, че това, което искаме, ще се случи. Даже ако дълго мечтаем и очакваме, не си струва да се разстройваме. Ако вярваме, всичко е възможно.

9. Да запазим спокойно отношение към случващото се. Спокойствието се поражда от увереността, че осъществяването на желаното е реално възможно.

10. Да не се предаваме! Това не е призив, това е начин на живот. Да не предаваме себе си. Когато получим/достигнем желаното, да не забравяме да благодарим на всички, взели участие в неговото осъществяване. Без значение дали са помагали, или са пречили – всеки е изиграл роля за въплъщаването на мечтата в реалност - на пътя към осъществяването нито един човек не е бил случаен. Да благодарим на всички и да следваме пътя си, продължавайки да творим своя живот и своя свят. И накрая – да отпразнуваме своето достижение. Фойерверк от емоции! Фонтан от радост! Да се порадваме от цялото си сърце на осъщественото.
                „Всичко на този свят някога е било мечта.“ Карл Сандбърг

okmn rt444

автор Моника Балаян

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38