facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Ябълките и доматите връщат биологичния часовник назад


Непознато вещество, което може да ни подмлади, откриха учени от

Института за изследване на храната в гр. Норич, Великобритания. Резултатите показали, че то буквално регенерира тъканта на сърцето, повишава гъвкавостта на кръвоносните съдове и подобрява циркулацията на кръвта. Постепенно този процес възобновява и подмладява всички останали системи в човешкото тяло. Друг огромен плюс на въпросното вещество е, че възстановява по чудодеен начин имунната система и прави организма устойчив на заболявания. Най-хубавото е, че приемът на този нов елемент няма странични ефекти, защото се съдържа в ябълките. blkИзследванията сред доброволци доказали, че редовната консумация на този плод може да удължи живота с между 10 и 17 години и същевременно подмладява тялото. Една от причините са огромните количества антиоксиданти в ябълките, които блокират развитието на злокачествени тумори.
Доматите също не остават по-назад. pomidorЕкипът на проф. Марк Бирч-Мачин от Университета в Нюкясъл открива, че кожата запазва задълго младежкия си вид при редовната им консумация. Според изследването това се дължи основно на ликопенът, който действа подмладяващо.
От друга страна проучванията показали, че доматите са пълни с вещества, които по невероятен начин предпазват кожата от слънцето и всички произтичащи от това вредни ефекти като сбръчкаване и застаряване.  Диетата, която може да ни подмлади

mol0

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38