facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тайната за младост на Каролин Хартс - 30 години без захар!


Няма причина да не изглеждате елегантни и привлекателни

kh 01
70 – годишна жена от Австралия, майка на три деца - Каролин Хартс стана звезда на социалните мрежи, след като демонстрира своите плажни снимки. Жената впечатли потребителите на интернет с външния си вид и оживен ритъм на живот. В разговор с журналисти, дамата откри тайната на младостта си. Каролин не е консумирала захар почти 30 години! Тя е била истински фен на сладкото, но в един момент решила, че здравето и фигурата са по – важни за нея.

kh 02

Днес Каролин е пример за подражание в цял свят. С личен пример, тя убеждава много жени, че нито възрастта, нито раждането на дете могат да са причина да не изглеждате млади и елегантни. „Много жени след 50-те смятат, че борбата за красива фигура вече е безсмислена. Има и 40-годишни майки, които са сигурни, че след раждането е невъзможно да си върнат тялото, което са имали преди.”

kh 03

В продължение на почти три десетилетия Каролин сменя захарта с ксилитол – многовалентен алкохол под формата на безцветни кристали, които се разтварят във вода. По отношение на калориите, ксилитолът е близо до захарта, по отношение на сладостта – също, но единствено няма биологична стойност.

kh 04

Австралийката уверява дамите, че всичко е възможно. Трябва само искрено желание и упорита работа. „С възрастта метаболизмът ни се забавя, което означава, че трябва да поемете контрол над тялото си, да вземате решения в полза на здравето и да работитеповече върху себе си.”, добавя тя.

kh 05

Каролин отделя важна роля на съня. Тя се старае да спи най – малко осем часа на денонощие. През последните години се увлича и по медитация. „Всеки ден преди работа медитирам по половин час. Това ми помага за целия ден. Откакто започнах да медитирам на 65-годишна възраст, станах по – спокойна и състрадателна.”, казва тя.

kh 06

В момента Каролин притежава собствена марка Sw*etL*fe за търговия със здравословни храни. Елегантната дама има и видео блог, в който показва и разяснява рецепти за сладкиши без захар и с минимално количество въглехидрати.

kh 07

kh 08

kh 09

по материали на руски издания

Авторски курсове на Моника Балаян - Подмладяване

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38