Моника Балаян | Смехотерапия и самоусъвършенстване
Вход Регистрация


История на успех с Хрисимира Кирова

Здравейте! Казвам се Хрисимира Кирова и съм професионален преподавател по немски език. Завърших Приложна лингвистика с немски и френски език във Великотърновския университет.

image

Писмено изявление:

Здравейте! Казвам се Хрисимира Кирова и съм професионален преподавател по немски език. Завърших Приложна лингвистика с немски и френски език във Великотърновския университет. Прекарах една година във Фрайбург, Германия, а след това и в Лион, Франция където доусъвършенствах и двата езика. Към момента работя за придобиване на професионална квалификация за преподавател по немски език в Гьоте институт по най-съвременни методи. Владея свободно немски, английски, френски и български.

Защо разказвам всичко това?

Защото вярвам, че голяма част от тези успехи нямаше да бъдат възможни, ако не познавах Моника Балаян. Запознах се с нея преди 13 години на самооздравителен курс, където аз не просто научих супер много за своето здраве, но и получих много ключове за различни врати. Например: Научих как да вярвам повече в себе си. Сега стоя пред камера, преподавам всеки ден пред минимум 15 човека. Не бих могла да си представя всичко това преди 13 години. Освен това се научих да не се предавам пред първите трудности. Вярвам и че успях да науча как да си помагам в трудни моменти, а това е доста важно в живота. За тези 13 години минах през доста обучения, курсове и тренинги, както и Майсторски класове по целия свят, а сега се обучавам и в Академия Mneuro, където научавам доста интересни методи. Всъщност вече включвам от около година тези методи в собственото си обучение и съм приятно изненадана от интересния резултат.

Вярвам в концепцията за „учене през целия живот“  и затова самата аз уча нови неща всеки ден. Смятам, че човек може да бъде жив и да се чувства щастлив и спокоен само ако не е изгубил интерес към живота.

В момента преподавам немски език на индивидуални уроци и на малки групи в Гьоте Институт като се старая да обърна внимание на всеки един ученик и да се напасна спрямо неговите изисквания и желания.

Смятам, че мога да помогна и на теб да научиш немски език без значение каква е целта ти – да живееш, следваш или работиш в Германия, Австрия или Швейцария. Или просто да се сдобиеш с по-добра работа в България. Ще се радвам да учим заедно по-леко и с повече настроение.

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване