Моника Балаян | Смехотерапия и самоусъвършенстване
Вход Регистрация


image

Аз съм твоят цвят

Знаете ли какво е ЦВЯТ? Според физиката, цветът е електромагнитна вълна, но ако е така, какво го излъчва? Кой произвежда тези вълни? 

Как тези вълни (цвят) въздействат на вашето здраве? На вашия успех, на вашите отношения с хората, на вашето развитие, самопознание, процъвтяване и на вашето настроение. И още - на времето за реализиране на вашите мечти, а на вашето дълголетие и способността за трансфромация и възприемането на света около вас?Дизайн без названия 6Дизайн без названия 6Дизайн без названия 6

И защо човек има любим цвят или цвят, който му харесва повече от другите? Докато всички цветове са възпроизвеждане на мозъка ни, то и любимия цвят и този, който харесваме имат специално послание на ниво енергия и светлина. Нещо повече -  цветът е характеристика на възприятието на окото за различни светлини и това е научно доказано ))).
Дизайн без названия 7

Т.е. Светлината говори на човек на езика на цветовете. И да дешифрираш това послание е много интересно, а най - важното е, че ползваш истинска информация от самата светлина, :))) от която човек има нужда.

 Може да наречем курса "Разбери посланието на Светлината", която щедро получаваш всеки ден  без ограничения. Цветовете са постоянно в твоето ежедневие - в твоя дом, в твоята храна, във филмите, в природата, на земята и  небето. Навсякъде където погледнеш имаш цветове, които въздействат на тялото ти, емоциите, психиката, дори и на твоето бъдеще и бъдещето на децата ти. 


 Дизайн без названия 9Знаете ли, че цветовете въздействат дори на плода при бременните жени? Правилно подбрани те влияят положително както на майката, така и на нероденото дете. Както и обратно, определени цветове са неподходящи при бременост, защото действат негативно и на майката и на плода. 

 

И макар, темата за цветовете да е много важна, тя не е разкрита в мрежата. Наличната информация е по - скоро за забавление и носи любителски акцент.

Дизайн без названия 11Подчертаваме, че презентацията на курса, самият курс, както и всички изрази и идеи са със  запазени с авторски права. Курсът е уникален и няма аналог. Той носи не само забавление, а дава възможност човек да направи промени в живота си, да използва професионални инструменти и да получи реални действащи знания и упражнения за своето добруване.

 

Единственият по рода си курс ще отвори очите ви не само за:

✅ Цветовете и тяхното реално въздействие като електромагнитна вълна, тяхното значение, но и ще получите КОД към всеки отделен цвят, за да можете да засилите негово въздействие.

✅ Цветовете и техните характеристики, как те влияят на човек от гледна точка на електромагнитната вълна. Ще имате подробно описание за всеки цвят.

✅ Как да работите с всеки цвят и как да получите достъп до неговите свойства.

✅ Какъв цвят да изберете за възстановяване, повишаване на енергията, за подобряване на взаимоотношенията, за емоционален баланс, хармонично състояние, вдъхновение, развитие на интуицията и много интересни неща.

✅ Любими и не харесвани цветове по отношение на енергия и различни светлинни вълни.

✅ Посланието на Светлината, което получавате всеки ден и как да го декриптирате.

✅ Каква е връзката между храната и цвета? Как ви влияе цветът на дома ви? Как да неутрализираме негативните ефекти на цвета?

✅ Какво е Color Code и как да го използваме в ежедневието?

✅ Какъв е основният ви цвят (докато практикувате, ще установите, че основният ви цвят няма нищо общо с любимия ви цвят или с цвета, който харесвате). Какво означава „влизам в цвят“ и как да практикувам

и много други интересни, необходими, полезни неща, които са достъпни само в този курс.

Вече е фак,т че цветът е електромагнитно излъчване. Всяко излъчване засяга човека и всеки ден доброволно или неволно се излагаме на електромагнитно влияние. Затова знанието как правилно да комуникираш с електромагнитно излъчване по - скоро е необходимост, безопасност и дава огромен потенциал. 


© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми  по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. И NEW иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

Управител на ВИП Консалтинг и ВИП Консултинг.

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111  

Виж всички онлайн курсове

Аз съм твоят цвят

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 Дни
    • 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване