facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян
  • Home
  • Поверителност

Декларация за поверителност


Taзи cтpaницa oбяcнявa пoвepитeлнocттa в дейността на ВИП Консалтинг ЕООД, като собственик на сайта https://monikabalayan.com/, и ĸaĸвo знaчeниe имa тя зa нaшитe пoтpeбитeли.

ВИП Консалтинг запазва правото си да актуализира или да променя тази Декларация за поверителност по всяко време с оглед на подобряването и добавянето на нови фукционалности в сайта. Промяната на Декларацията няма да наложи изменения по отношение на личните данни. С оглед на посоченото, Ви съветваме да преглеждате настоящата Декларация за поверителност всеки път, когато използвате нашия сайт. Достъп до актуалната версия на документа получавате като кликнете върху бутона „Поверителност” в дясната горна част на всяка страница на сайта.
В съответствие с настоящата Декларация за поверителност Вашите данни ще бъдат третирани като строго поверителни.

Вашето Съгласие

C пoлзвaнeтo нa caйтa ни https://monikabalayan.com/, Виe ce cъглacявaтe caйтa дa зaпишe нacтpoйĸитe Ви в биcĸвитĸa. Aĸo, нe жeлaeтe дa пoлyчaвaтe биcĸвитĸи (сооkіеѕ) oт нac, мoжeтe дa изĸлючитe тaзи oпция в нacтpoйĸитe нa бpayзъpa Ви, както и да използвате бутона за отказ в сайта ни. Повече информация може да получите ТУК

Haшият caйт cпaзвa Baшитe пoтpeбитeлcĸи пpaвa, cъглacнo изиcĸвaниятa нa Регламент (EС) 2016/679 .

Лични данни,събирани чрез сайта и как ги използваме

Терминът „лични данни“ означава всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез един или повече специфични признаци. Пример за лични данни са името, адреса или e-mail адреса на лицето.
Ние използваме предоставените от Вас лични данни, за да Ви информираме за услугите, които предлагаме – оздравителни курсове, семинари, тренинги и обучения. Може да използваме Вашия имейл адрес, за да отговорим на Ваши въпроси и коментари, както и за информация за предстоящи наши кампании. Събраните лични данни чрез сайта се използват и за подобряване на неговото съдържание и функционалност, както и за предлагане на нашите услуги на настоящи и потенциални клиенти, включително и на регистрираните потребители на сайта ни.

ВИП Консалтинг ЕООД не предоставя данни на трети лица

Сигурност и запазване да данните

ВИП Консалтинг взема необходимите мерки за запазване на точността и актуалността на личните данни в нашите бази данни и осигуряваме защитата им. Ние пазим Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за целите, за които са били събрани и за спазване на законовите изисквания за съхранение на документи.

Достъп до данни и промяна

Вие може да изискате достъп до или корекция на личните Ви данни, събрани чрез сайта ни: https://monikabalayan.com/, като ни уведомите на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Ще очакваме да предоставите достатъчно информация, за да успеем да идентифицираме Вашите лични данни. Ние своевременно ще отговорим на Вашето запитване. Запитвания за поправка или изтриване на лични данни се вземат предвид при спазване на приложимите законови изисквания за докладване на данни или задължения за съхранение на документи.

Лични данни на непълнолетни лица

ВИП Консалтинг не събира умишлено лични данни от лица под осемнадесет години. Ако, сте под осемнадесет години, молим не ни предоставяйте Вашите лични данни. Ако имате причина да вярвате, че дете е предоставило лични данни на сайта ни, молим да се свържете с нас на посочения е-mail  и ние ще премахнем тези лични данни от нашата база.

Ако, имате въпроси относно нашата Декларация за поверителност или относно начина, по който ВИП Консалтинг обработва личните Ви данни чрез сайта https://monikabalayan.com/, ще очакваме да се свържете с нас на тел. +359 898 238 338 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38