facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тренинг: "Подаръци от Бали"


След огромния интерес и молби на участниците в курсовете към тренинга "Подаръци от Бали",  организираме отново този беценен курс, сега в София.

Ще изучаваме изключително ефективни техники от мистичния остров. Благодарение на тях ще се научим да решаваме бързо сериозни здравословни проблеми.

Brilliant Color

По време на Майсторския клас „Пътят на Благодарността", който проведох на остров Бали, получих неочаквани подаръци, които помогнаха не само на мен, но и на човек, с когото ги споделих. Той получи бърз и удивителен резултат, свързан със здравословен проблем - стопяване на голяма киста, само за седмица. Знам, че звучи чудотворно, но това бе потвърдено и с медицинско изследване. Вълшебството се случи благодарение на 3-те асани, за които научих от балийски индуист. Седмица след провеждането на тренинга във Варна, една от участничките ни се обади да сподели своя резултат - изчезване на камък в бъбреците - медицински доказано. Освен, че решават здравословни проблеми, техниките, които ще учим дават посока в живота.

Асаните ще ви помогнат:

• Ако търсите правилния отговор и единствения път за себе си в конкретен момент!
• Ако търсите емоционално равновесие, ще научите, с коя от асаните можете  да придобиете хармония само за няколко секунди по време на изпълнението й!
• Ако искате да разберете кое е добро за вас и как да се сдобиете със здраве, щастие, любов и вътрешно благо.

Трите асани са като три вълшебни пръчици, които преобразяват тялото, отварят сърцето, очите, пробуждат интуицията и украсяват живота!

С Благодарност от сърце към острова на Боговете - Бали, към неговите щастливи жители и към на пръв поглед обикновения човек - индуист, който ми подари безсмъртни подаръци за цял живот!

С Благодарност и Любов ще споделя тези подаръци и с хората, които вървят по пътя на Благото!
Моника

besakih

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38