facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Живей без грешки! - тренинг


Време е да живееш без грешки!

photo

Случвало ли ви се е да изпитате възторг, когато времето доказва, че сте взели правилното решение? Или със съжаление разбирате, че сте избрали абсолютно грешен вариант, при който сте изгубили време, сили и емоции.
Човек взема много и различни решения всеки ден. Някои водят до успех, а други до провал. Понякога, за да изберат верния подход, хората търсят знаци, подсказки, съвети и какво ли още не. Всеки иска да открие най-доброто за себе си, за средата, в която живее, за своите близки, роднини, приятели.
Усилията не са напразни, защото наистина има метод, който помага при избора на правилното решение. Метод, абсолютно достъпен за всеки, независимо от възрастта, менталитета и пола.
Каква е тайната? Всичко това ще разберете на тренинга. След него ще бъдете наясно кога, как и кое решение е вярното.
Става дума не за медитация, не за мисловна работа, а за реален, конкретен индикатор, показващ кога решението еднозначно е вярно и кога със сигурност е грешно.
От опит мога да кажа, че има заболявания, свързани с погрешни решения и оздравявания, които имат пряка връзка с верни решения. Както и че един правилен избор може да промени не само здравословното състояние, но и посоката в живота и съдбата на човек.
На тренинга сами ще се убедите във всичко това.
Няма време за грешки. Няма време за размисъл. Време е да живееш без грешки!

8723346

Провежда се от Моника Балаян!

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38