facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тренинг "ОБЩУВАНЕ - езикът на тялото и управление на времето при разговор"


  Практически тренинг

vrem

На тренинга ще получите практически упражнения, които ще ви помогнат да не губите време в изслушване на дълги приказки, а бързо да разберете същността на даден разговор.

Освен това, управлението по време на разговор без загуба на време, също е изкуство, което ще започнете да практикувате още на занятието ни.
Има ефективни техники, с които лесно можете да прекъснете нежелан разговор, без да обидите другите участници и в същото време да поведете общуването в ефективна посока.

obwu

Ще научите и да четете невербалните сигнали на тялото на събеседника (жестове, мимики, пози), които носят много информация и могат да ви помогнат да спестите време при общуване.

На тренинга ще разберете кои жестове «говорят» за неискреност и дори за агресия, макар човек може би да говори за доброто, и кои жестове означават доброжелателност, искреност, интерес и т.н, макар човек може би да не иска да говори за своето отношение.

collageh

Освен това, знанията, които ще получите на обучението, могат да ви помогнат да се предпазите от различни видове манипулации.

marion

Ще отговорим и на въпросите, които винаги се задават на курсовете: Как да реагираме на «негативни» хора и какво да направим, за да не ни досаждат? Психологията разполога с много инструменти за подобни случаи, които с удоволствие ще споделим с вас и вие още на тренинга ще пробвате нови ефективни техники.

otkomari

 

Тренингът се провежда се от Моника Балаян!

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38