facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тренинг "13-та Роза на Светлината"


Розата на добротата, радостта и лекотата! 

Тези, които са посетили 2-ра част на курса по Смехотерапия и са усвоили практиката "12 Рози на Светлината", с нетърпение чакат 13-тата Роза на Светлината.  

Ето, че дочакахте!rozasvet

Както 12-те Рози на Светлината, така и 13-тата се намира в Човека. Тя е част от него. И състоянието на Розата изцяло зависи от самия Човек, макар че и състоянието на Човека зависи от Розата. Това е взаимен процес на промяна, която става когато човек започва да практикува 13-тата Роза на Светлината. Тя е самодостатъчна и внася промени в неосъзната част на човека, премахва нещата, коите му пречат -  неговите негативни програми, блокажи, страхове, въобще всичко, което му пречи да се чувства здрав, весел и щастлив.                                     kras                  rozov                      jel                belaya   

13-тата Роза на Светлината отваря пътищата за Човека, които преди по някаква причина са били затворени. Най - уникалното в тази прекрасна роза е, че след определено време всички хора по света, които прилагат тази практика виждат еднакво цвете. И ако предишните 12 цветя при всички хора изглеждат различно, то 13-тото цвете, обезателно е РОЗА и то в еднакъв цвят. Няма никакво значение кой практикува. Дори хора с различна националност, манталитет и пол виждат едно и също цвете.

13-тата Роза осигурява връзка с цялата Вселена. fio

Може да се каже, че 13-тата Роза на Светлината е като светлинна антена и свързва Земята и нейните жители с космическото пространство и безкрайността.  sinyyroza

Този уникален тренинг е проведен само веднъж за 9 години! Сега всички, които са преминали II-ниво на Смехотерапия имат възможност да го посетят. Материята е специфична и изисква специална периодика, така че дали и кога ще има възможност за провеждане отново, не може да се каже. 

Докосването до Розата на Светлината помага на всеки да намери своя център и да стане водач на себе си.  

  zelenayar Практикуването на 13-тата Роза трансформира неосъзнатите собствени способности в реални достижения в живота ви. 

По време на тренинга ще направите първата своя връзка с 13-тата  Роза и тази връзка не може да бъде разказана или предадена на някой друг, тъй като всеки от вас ще има неповторими изживявания. 

Ще имате прекрасни изненади, тъй като 13-тата Роза на Светлината подарява увлекателен живот!

lepestki

Провежда се от Моника Балаян!

Могат да участват само тези, които са преминали  курса "Смехотерапия"  ІІ ниво!

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38