facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Запознанство с Енергийното ни тяло


Енергийното тяло на човека прилича на малкото слънце, което дава топлина и енергия на целия ни организъм и на собствения ни живот. 

energ

И това слънце има определен капацитет. Всяко действие, движение, разговор, дори мигване с клепачи има нужда от енергия. Енергия е необходима и при постигане на целите, сбъдване на мечтите, промени на ситуации, програмиране на събития. За здраве, благоденствие и дълголетие, разбира се че трябва енергия.

Когато хората нямат настроение, интерес, желания, това са симптоми на липса на енергия и означава, че енергийното тяло спешно има нужда от зареждане.

Доброто здраве, прекрасното емоционално състояние, спокойното и адекватно възприятие, бързото решаване на проблеми, излизане с оптимизъм от сложни ситуации, това са все показатели на заредено енергийно тяло.

Изобилието от здраве, щастие, материални и нематериални ценности е показател на силно, мощно, развиващо се енергийно тяло.

Развиващо се, означава че има още многобройни нива на развитие на енергийното тяло, защото на определено енергийно ниво човек може да материлизира фантастични неща, които обикновено хората с неразвиващо се енергийно тяло не могат дори да си представят.

Материализацията изцяло зависи от енергийното ни тяло; дали ще имаме или не собствено добро настроение, здраве, пари или материализация на цели, предмети, събития и ситуации.

Тренингът „Енергийно Тяло" ще ви даде практически техники, с които да помогнете на енергийното си тяло да се изпълва с енергия, независимо от това на какво ниво то се намира:

Нивото на енергия ще се промени още на тренинга и това реално ще бъде видимо от всички участници на тренинга.

Всеки човек в групата ще види енергийното тяло и аурата на другите, и ще разбере:
- защо при повишаване енергията на своето енeргийно тяло изчезва болката,
- как енергийното тяло ни помага при материлиазиране на желанията,
- по какъв начин да пази и развива собственото си енергийно тяло,
- какви чудеса може прави енергийното тяло.

И всичко това за 3 часа практическа работа, която завинаги ще промени представите ви за себе си и своите възможности. 

Добре дошли на тренинга Eнергийно Tяло на безграничните възможности! :))))))))

zel

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38