facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Смехотерапия II ниво - оздравителен курс


 

smeho23

На първата част по смехотерапия основната задача е да направим тялото си здраво чрез работа на три нива: тяло, психика, емоции. Постигаме бързи резултати, благодарение на лечебна гимнастика, психическо разтоварване, балансиране на емоциите и използваме доста инструменти, които по най-бърз и ефективен начин в повечето случаи дават резултати, независимо от това каква е диагнозата.

На втората част по смехотерапия основната задача е да управляваме собствения си организъм, за да придобием мощен физически, психически и емоционален имунитет. За да не ни хващат никакви болести, да не ни въздейства никакво психическо облъчване, никакви стресове да не могат да ни извадят от стабилното ни емоционално състояние.

collagesmeho2

А за да управлява човек собственото си тяло, менталното ниво и емоционалното си състояние, е необходимо поне да опознае себе си, своите възможности и своята сила.

Знаете ли, че „смехо техниките", които ще бъдат като практика на курса, за няколко минути ще премахат повече страхове, отколкото стотици хапчета и психологически консултации?

Знаете ли, че стречингът на тялото, който ще бъде на курса, разтоварва мозъка, освобождава мощна енергия и премахва мързела?

Знаете ли, че древната техниката „дванадесет рози на светлината" едновременно подобрява здравето, активизира енергийните центрове в тялото, отваря пътищата в живота и маха зомбиранията, ако човек практикува с огледало?

И още много изненади ви очакват на уникалния курс „Смехотерапия" ІІ част.

apple orange01

Обърнете внимание, че в курса могат да участват само тези, които са преминали „Смехотерапия" І ниво

Екипировка за курса: свободни дрехи, които не стягат движението, малко огледало и плосък камък, който харесвате.

Резултат от Смехотeрапия 2 ниво

Продължителност: 8 поредни дни, от 18:30 часа 

София - Централен офис

Адрес: Център, ул. "Порто Лагос" № 1

Мобилен: 0898 23 83 38

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38