facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Смехотерапия I ниво - Здраве


Какво представлява курсът по Смехотерапия - първа част
  smehd         Smehokurs1          lauthing4
 
СмехоТерапията е оздравителна програма, която включва в себе си Смях + Терапия - комплексна работа със здравето на човека.
Всеки ден по време на курса се работи на всички нива - ментално, емоционално и физическо, за да се махнат причините за болестта, а не следствията.
И като закономерност се постигат - добро самочувствие, освобождаване от стреса, осезаеми здравословни резултати (повишаване на имунитета, нормализиране на кръвното налягане, на работата на сърдечно-съдовата система, хормонален баланс, пикочно-половата система, опорно-двигателния апарат, подобряване на зрението и много други).
И всичко това без борба и без насилие над своя организъм, а като осъзнат доброволен избор да избереш най-доброто за себе си.
Странични ефекти от оздравителния курс по СмехоТерапия са: подмладяването, желанието да живееш, удоволствието от живота, новите планове.
За някои това прилича на чудо, но упражненията и техниките, които са включени в курса са подбрани по такъв начин, че чудото да стане предсказуемо.
 
 laugh2           lau9  
 
 
Курсът включва:
  • Лечебна гимнастика - дихателна, ставна и за гръбнака.

  • Пречистващи техники - за махане на емоционални блокажи, пречистване на вътрешните органи, черния дроб, бъбреците, чревния тракт, кръвоносните съдове.

  • Релаксиращи упражнениякоито осигуряват дълбоко отпускане на емоционално и физическо ниво и разтоварване на ментално ниво. За да презаредите батериите. 

  • Възстановяване на зрението по методиката на доктор Бейтс, лекар – офталмолог, който още преди 100 години разработва системата за възстановяване на зрението по неоперативен начин.

  • Терапевтичен Смях, който зарежда тялото със здраве, душата - с радост, а живота - с нов свеж полъх, независимо от възрастта, манталитета и пола.

  • Трансформиращи техники, благодарение на които е възможно преобразуването на болката - в радост, на болестта - в здраве, на тъгата - във веселие, на сълзите - в смях.

 Smehokurs2    laughing3
 
Нито един курс по СмехоТерапия не се повтаря, дори и упражненията да са различни, тъй като начинът, по който се провежда занятието, зависи от групата. Защото всеки път на курса идват различни хора, за които се осигурява индивидуален подход.
Важното е всеки човек на курса да намери своя път към здравето, щастието и любовта!
  • Искаш най-краткия път към здравето, търсиш възможности? Ние сме с теб!

  • Искаш да познаеш себе си, да намериш своя път? Ние сме с теб!

  • Искаш да развиеш себе си, да се качиш на ново ниво в живота си? Ние сме с теб

Ако нищо не искаш, само направи усилие и премини прага от апатията към курса по СмехоТерапия и 
ние сме с теб!         lau7 
 
 
Провежда се от Моника Балаян! 
 
София - Централен офис
Адрес: ул. "Порто Лагос" № 1
Мобилен: 0898 23 83 38 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38