facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Съвършено секретно за Жени


Искаш ли да овладееш изкуството да бъдеш ЖЕНА? А, знаеш ли какво е това?

collage1

 Преди няколко години интересът на жените привличаха теми като жена — майка, жена — кралица, жена - богиня. Днес има много тренинги, които развиват тези теми, но времето показва, че образите само на майка, кралица и богиня се възприемат като недостатъчни и ограничени. Докато истинската женска природа е тайнствена и загадъчна, с мощна необятна енергия, с могъща сила, с неограничени възможности за създаване на радост, щастие и ЛЮБОВ!

тренинг

«Силата, с която жената обладава може да бъде за нея огромно богаство, а може да стане и страшно проклятие», подсказва ведическото знание.

collage2

Курсът «Съвършено секретно за Жени» помага да осъзнаете своята истинска
природа и практическото й приложение в реалния живот;

1. Тайните на женската магия и тяхното практическо приложение.

Само участничките в курса могат да овладеят тайните -  как жената може да пази своите близки; как любимият мъж да бъде запазен от енергията на своята жена и да се върне жив и невридим дори от бойното поле; как жената да лекува своя мъж; как жената може да развива живота на планетата Земя; защо СИЯНИЕТО е  най - важно в женската красота и как може бъде постигнато СИЯНИЕ независимо от възрастта.

siyanie 

2. Девет лесни начина на събиране на женска сила.

Ще разберете защо някой жени са постоянно изморени и изтощени. 

Ще получите вселенски правила, които независимо дали вярваме, винаги са актуални. Ако, жената нарушава тези закони, плаща скъпо с енергия и сила.

orig2

3. Мъжка и Женска природа.

Отношението мъж - жена, ЯН И ИН, каква е разликата? Дори от научна гледна точка, мъжете и жените са два напълно различни биологични вида: Homo Maskulinus и Homo Femininus. Какви прилики имат жените с мъжете и мъжете с жените?
Как да привлечете достоен мъж или ако, не сте сама, как да направите своя мъж достоен Мъж.

    mj              priv

4. Взаиморазбиране с мъжете (БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ).

5. Промяна на негативни родови програми, свързани със самотата.

6. Щастието да бъдеш обичана и да обичаш!

serc

"Аз, самата много години само работих, помагах на хората, изучавах хронични болести и в един момент разбрах, че годините минават, а дори съм забравила какво е това ЛИЧНО ЩАСТИЕ.

От този момент, започнах да правя големи промени със себе си и като външна визия и като вътрешни трансформации. Вече забравих какво е самота, в процес на избор съм на най - достойния Мъж за себе си.

Радвам се, че постигам всеки ден изкуството да бъда Жена! Има прекрасни промени във всички сфери на живота ми, защото Женската сила е БЛАГОПОЛУЧИЕ!

izobilie

Сигурна съм, че този курс, който е роден от собствен опит и практика, ще помогне на много Жени да изпълнят всички свои Женски желания и да разкрият своята истинска мощна Женска сила!"

Моника Балаян

sekret

Обърнете внимание, че поради натоварения график на Моника Балаян, която работи в България и Русия, курсът "Съвършено секретно за Жени" ще бъде провеждан само веднъж в обявените градове и повторения не се предвиждат.  

Продължителност: 5 поредни дни по 3 часа

 

София - Централен офис

Адрес: Център, ул. "Порто Лагос" № 1

Мобилен: 0898 23 83 38

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38