facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Подмладяване III част


  Уникален авторски курс, без аналог!

 devushka devushka devushka

В научния свят има различни гледни точки за подмладяването. Една подчертава, че е важно да се подмлади организмът като цяло, а друга, че е водещо подмладяването на клетъчно ниво.
Уникалността на този курс се състои в това, че той обединява и двете - стимулира подмладяването на организма като цяло и същевременно постига подмладяване на клетките.
И това не е всичко!!! Има още много сюрпризи за тези, които с нетърпение очакват този курс. Вижте подробностите за Подмладяване III ниво:

Прочистване
pmdl 0101pmdl 001
Учените отдавна доказаха, че шлаковете и токсините, които с години се натрупват в тялото, пречат на работата на клетките, нарушават функциите на органите и той старее. Затова, още от начало на курса започва основно прочистване по следния план:

Прочистване на чревния тракт (реални действия с реални резултати, а не само медитации). Излишно е, да се подчертава колко е важен този етап за всички системи в тялото.
Прочистване на черния дроб (реални действия с реални резултати, а не само медитации)
Прочистване на бъбреците (реални действия с реални резултати, а не само медитации)

Следва прочистване и на останалите органи - отделно за всеки един и по различен начин!
Така, в последователност и приложено с различна специфика, прочистването дава прекрасен подмладяващ ефект за още 3-4 години :)))))))))))


Освен това, резултатите ще бъдат на енергийното ниво на тялото и на клетката.

09461437pmld 004
С времето тялото губи жизнена енергия, която се намира в долната част на корема. При мъжете там е съсредоточена ян енергията, а при жените – ин. В цигун това е енергията ци, в йога е чакра, а в медицината там се намират репродуктивните органи. С тази енергия, която се намира в долната част на корема, е възможно подмладяване с 10, 15, а може и повече години. Именно тя отговаря за излъчването на младостта! Забелязвали ли сте, че хора дори на 60, 65 години имат младежко излъчване, а понякога на 20 изглеждат като пенсионери?
Упражненията, които ще правим на този курс могат бъдат усвоени само от тези, които са били на предишния курс по Подмладяване II и са тренирали след него, защото, за да се постигне изразителен ефект, коремната преса трябва да бъде стегната.
Още от първия ден на курса ще започнем работа с тимусната жлеза, известна още и като „точката на младостта”. След определена възраст тимусът атрофира, но след стимулация с няколко безпрецедентни по своята ефективност техники, може отново да заработи. Тогава организмът веднага вдига имунитета и започва подмладяване с 2-3 години.


И всичко това само с няколко техники за тимуса!!! :))))))))
и още....


Хипофиза, хипоталамус, епифиза - тайнствената зона на мозъка, от която зависи колко дълго ще живеем и колко млади ще изглеждаме. До сега учените мечтаят да се научат с помощта на уреди да управляват тези органи, изучават ги и правят опити, но все още не са успели напълно.
pmld 005
И тук идва най – важното! Учените засега не могат, но всеки отделен човек може, ако не се старае да управлява, а просто да даде посока на тези органи по начин, по който хипофизата, хипоталамусът и епифизата разбират.
Пример от практиката: На консултация идва жена, която 9 поредни години иска да забременее и не успява нито с 2 опита инвитро, нито с 3 опита изкуствено осеменяване. Тя идва в паника, защото последните изследвания показали, че дори няма яйцеклетки. Жената молеше и питаше толкова ли нищо не може да се направи?
Техниката, която дадох беше свързана с хипофизата, хипоталамуса и епифизата, макар дори да нямах надежда, че е възможна бременност.
Минаха 6 месеца и жената вече чака дете! Съзнателно не посочвам името, тъй като предстои раждане. След него очаквайте материал за това чудо! Защото е истинско чудо, когато мъртвата материя оживява!

Тази техника ще бъде дадена на курса по Подмладяване III ниво, защото е намерен начин, по който хипофизата, хипоталамусът и епифизата разбират какво искате и отговарят на това искане. Разбира се, това не означава, че всички жени на курса ще забременеят, но че ще се подмладят яко, сигурно Означава!

Тази техника е универсална и приложима за всички сфери от живота.
Така, че подмладяването е само началото!

novoomoloj2

На този уникален курс могат да присъстват само преминалите курса Подмладяване II !

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38