facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Подмладяване II част


Практически курс Вечната младост NEW

 НОВО! По време на курса ще разберете за какво “говори” лицето ....

Може да промените? ДА :)))))))))

             gotovo7                            emociigotovo1

     Абсолютно нормално е за човек да живее в здраво и младо тяло до сто години. Нормално, за да бъде щастлив, нормално, за да обича и да бъде обичан, нормално, за да живее красиво - в красиво тяло на красива земя.

sofi and sen

Това е нормално! Това е не чудо, не е приказка, не е фантастика. Младостта, красотата, любовта са заложени в самата природа на човек и в момента, когато самият човек от просто желание пристъпи към действие, тогава целият организъм и цялата вселена отговорят с взаимност. Затова курсът е наречен практически. Да разберем как и какво трябва да прави човек, за да бъде по-млад, не е лошо, но резултатът за тялото е нула. Активната позиция към своята физика, търсенето на най-хубавото за себе си и най важното - действието ( без мързел, без отлагане, без оправдания) дават 100% резултат – тялото е много благодарно. 

И така:

НОВО: Курсът се провежда в Алфа ниво, за да ускорим резултатите. Алфа нивото е определено състояние, в което човек получава достъп до своите вътрешни ресурси, които в нормално състояние спят. Алфа нивото е достъпно за всеки човек и резултатът от медитациите, които се провеждат в Алфа ниво, се умножава няколко пъти. Благодарение на Алфа нивото подмладяването получава ускорение, особено ако работата върви в няколко посоки. Тъй като фантастичният процес на подмладяване е възможен само тогава, когато подмладяването тръгва на всички нива в организма: ментално, емоционално, физическо. Тогава човек наистина получава перфектния резултат – ПОДМЛАДЯВАНЕ с 10 и повече години.

novoomoloj2

Курсът се характеризира с цялостен подход към подмладяване и практически приложими техники, които за няколко дни дават реални резултати.

Ментално подмладяване - това е трансформация от неосъзнати програми за стареене в осъзнат избор за МЛАДОСТТА. Упражненията за ментално ниво: "Изход от лабиринта", „Тибетски възел на вечната младост", „Спокоен разум" и т.н.

Емоционално подмладяване: махане на емоционални блокажи, които съществуват още от детството. Такива медитации като „Фар и лодка", „ Пътешествие във времето", „Истинският Аз" зареждат с нови, свежи, искрени емоции на младостта. Пробуждат желания за живеене, за любов, за действие в здраво, младо, красиво тяло.
В резултат на тези техники се освобождава емоционална сила, която е насочена към създаване на своето здраве, младост, живот.

Физическо подмладяване: уникален подмладяващ комплекс „Херакъл и Хеба" от физически упражнения, които освобождават в тялото допълнителна енергия за формиране на желаното силно и младо тяло. Като резултат се изгарят мазнини, нормализира се теглото, ускоряват се обменните процеси в тялото, стягат се мускулите и кожата, премахват се бръчките. Комплексът от упражнения се нарича „Херакъл и Хеба", защото дарява силата на Херакъл и младостта на Богинята на младостта Хеба.

 heracl and heba 

Младостта може да стане присъда!

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38