facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Подмладяване I ниво


ПОДМЛАДЯВАНЕ - това е първата крачка към осъзнаване на това,

че човек може да се научи сам да регулира състоянието на организма си - да измени, отключи, да коригира в себе си това, което не го устройва.

Курсът включва практики за физическо и емоционално подмладяване. Всяко въздействие само на нивото на физическото тяло оказва временен ефект, затова емоционанлното подмладяване е задължително условие за дълготраен резултат върху физиката ни.

rom11Програмата включва:

1. Подмладяващ физически комплекс

2. Уникална техника "Нишката на Ариадна" - помагаща да намерим изход от лабиринта на емоционалното стареене. Техниката има многофункционален ефект: трансформиране на неосъзнатите негативни пречки за позитивно утвърждаване на младостта; освобождаване от емоционалните ни блокажи от миналото и т.н.

3. Техника "Тайфун на жизнерадостта" - зарежда вътрешния акумулатор на човека с ярките, неспокойни и леки емоции на младостта.

4."Диханието на младостта" - ефективна дихателна гимнастика, помагаща да се нормализира теглото на тялото ни, изгаряща мазнините и ускоряваща обменните процеси .

5. Практика " Вечна младост" - основно упражниние за биологично подмладяване на целия организъм.

Първите признаци за разцвет на младостта се проявяват още по време на курса.

Всеки участник може лесно да практикува всички научени техники в ежедневието си, а значи и да върне младостта и красотата за дълги години.

МЛАДОСТТА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТА НИ!romromromromrom

molodost

А, дали има резултати? Вижте сами ТУК! 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38