facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Отслабване без хапчета и прахчета РЕЗУЛТАТИ


За пореден път чаровни дами от столицата се довериха на терапията на Моника Балаян.

Някои имаха явни проблеми, други бяха без оплаквания, а трети искаха да разберат как е възможно наистина да направиш крачка към подмладяването. Съвсем естествено имаше и доза недоверие към твърдението, че първите признаци за разцвет на младостта ще се проявят още по време на курса. Но това се случи. И имаше всичко. Дори не гладувахме. Всеки ден имаше вечеря – нашата малка тайна!

pd3
Е.А. – „За първи път имам видим ефект. Килограмите са с 2 по – малко, талията с - 3 см, упоритите проблеми с кожата изчезнаха, кръвното се нормализира. Получих вътрешна сила, която ми помага в ежедневието."

С.С. - „Коремчето се стегна и в много голяма степен се изчистих от емоционалното състаряване."

В.С. – „Свалих 1 кг, раздвижи се шията, коремът се стегна, постигнах повдигане на матката и чувствам лекота в тялото си. Курсът надмина очакванията ми."

Г.В. – „Отслабнах с 2 кг, намалих обиколката си с 2 см и кожата ми се изглади."

Р.Р. – „Отслабнах с 3 кг, придобих различни умения и увереност в себе си. Възхитена съм!"

А.Й. – „Отслабнах с 3 кг, в тялото ми започна процес на прочистване. Усетих силата си и започнах да се организирам по – добре."

С.Д. – „Нямах оплаквания, но наистина в мен започна процес на подмладяване, отслабнах и повиших жизнената си енергия. Очарована съм!"

М.Й. – „Отслабнах с 1 кг. Вече се грижа по – добре за себе си. Научих много тайни за красив външен вид."

В.М. – „Промените по време на курса при мен бяха – сваляне на килограми, хубава кожа, стегнато тяло, изглаждане на бръчките и добър тонус."

А.С. – „Свалих 3 кг, кожата на лицето и тялото ми стана по – гладка, започнах да стягам корема, намаляха болките в колената и ставите. Вече се усмихвам, имам самочувствие, че съм значима и мисля повече за себе си."

С.Р. – „Свалих 3 кг, целулитът намаля, кожата ми се стегна, върнах се 15 години назад, което е много важно за мен. Курсът надмина и най – смелите ми очаквания!"

pd1

    Уникалната техника "Нишката на Ариадна" помогна на много от нас да намерят изход от лабиринта на емоционалното стареене. Научихме се да трансформираме неосъзнатите негативни пречки и да се освобождаваме от емоционалните блокажи на миналото ни.

Т.П. – „Бях зле с нервите, а станах уверена и спокойна, стягането в гърлото изчезна и гласът ми се нормализира. Върнах съня си. Научих се да обръщам внимание на себе си."

М.М. – „Намаляване на теглото с 3 кг, обиколката на талията с 3 см, обиколката на ханша с 2 см, енергичност и работоспособност през 5-те дни на курса. Кожата ми е по – гладка и нежна на допир."

Р.К. – „Стегнах корема, отслабнах с 3 кг, чувствам се отлично, весела съм."

И.Х. – „Теглото намаля, общо подобрение на щитовидната жлеза, тонусът ми се повиши. Ще препоръчам курса на мои приятели!"

Л.И. – „Имам значително по – свеж вид на цялото тяло, кожа и лице. Килограмите са по – малко с 3, а талията с 4 см."

А.И. – „Нямах оплаквания, планове и очаквания, но стегнах корема и мускулите на тялото, намалих обиколката на талията."

Н.Д. – „Отслабнах с 4 кг, намалих обиколката с 4 см, ставните болки отшумяха."

Р.Н. – „Отслабнах с 2 кг, жизнена съм, имам настроение."

К.Г. – „Свалих 3кг и 400 г само за 3 дни! Имам енергия и желание за живот."
   С новото събуждане на съзнанието и сетивата се стигна до предложение за обявяване на „звездите" на курса. А такива имаше, повярвайте ми!

pd2
Т.Ч. – „Първите 15 минути на курса се чудех къде съм попаднала. След това мотивацията дойде главоломно и градивно. Сега мога да кажа, че ефектът от курса е невероятен. Благодаря за всички практически съвети, които ще ни променят ежедневието." 

Този текст не е съчинен от Смехотерапия. Написахте го вие, момичета, с вашите резултати. Благодарим ви!tan2

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

Телефони: 

0898 23 83 38