facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Майсторски Клас 2019 - ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки


Да си припомним предишните Майсторски класове

Достигане на целите - Египет

collagеегипет

Сила - Армения

collageармениыа

Щастие - Малта

collageмалта

Благодарност - Бали

collageбали

Дълголетие - Андора

андорра

Мисия - Мароко

collageмароко

Благодат - Ирландия

collageирландия

Феникс и пътя на Безсмъртието

collageUK

Във всичките държави групата на Майсторски клас посещаваше места, които дори местните екскурзоводи не знаеха, да не говорим, че тези дестинации въобще не се предлагаха за туристите.

Места, които бяха запазени и допуск до тях имаха само специални хора, защото трансформацията в тези места става само веднъж и завинаги.

В някой от тези специални места групата трябваше да получи особени разрешение от местната администрация, за да бъде допустната.

И ние винаги  получавахме достъп до най - съкровените и запазени кътчета в различните държави.

ангел

 Безспорен факт е, че хората на всеки Майсторски клас усещаха себе си особено. Все едно, като че ли невидима сила отваряше вратите, създаваше ситуации, помагаше по време на пътуването и най важното - Благополучието, което получаваше всеки участник по време на занятията на Майсторски клас; знанието и практиките, които има само на Майсторски клас не може бъде намерено нито в книгите, нито в интернет. 

 Това са истински бижута, които практикуваме в реално време и в реални условия

evrika

Безброй хора след посещението на Майсторски клас имат огромен скок в собственото развитие, изпреварват обучения с години, достигат целите, намират своите половинки, печелят пари, подобряват здравето, придобиват сила да посрещат житейски изпити, решават сложни ситуации, мълниеносно приемат правилни решения, намират себе си.

Защото получават осъзнато или неосъзнато достъп до кода, който е заложен в самото название на Майсторски клас

Цели, Сила, Щастие, Благодарност, Дълголетие, Мисия, Благодат, Феникс :):):):):):):):)

Как става това? Как групата на Майсторски клас получава всичко без специални връзки? Или каква е тази Чудодейна енергия, която съпровожда Майсторски клас? Как групата намира път до най - запазените места на планетата Земя и как всеки участник приема интуитивно решение да участва в пътешествието? Как без специална подготовка упражненията и техниките, които се  преподават на Майсторски клас, хората веднага успяват да овладеят и направят за една седмица, макар че за усвояването на  някой от тях трябват години?

Тези, които са участвали в  няколко Майсторски класове вече са започнали да намират отговорите на тези въпроси :), а всъщност отговорите се съдържат в самите въпроси.

Без излишна скромност може да кажем, че всеки проведен Майсторски клас е Уникален и Неповторим и неговия формат е единствен в света :). Всеки последващ курс става по - силен от предишния.

С РАДОСТ обявяваме Майсторски клас 2019

Animation 1

Всеки човек минава през ада и през рая в живота си,

преди окончателния избор накрая

към ада или към рая.

В.Б.Микушевич

ВИЖТЕ видеото за новия Майсторски клас, защото има неща, които не се предават с думи.

ЗА ДА ВИДИШ!

Библейския сюжет с Адам, Ева и ябълката човечеството повтаря всеки ден. Именно това и определя къдеи как преминават дните ти, годините и земния ти живот -  в ада или рая, а може и  в междинно състояния когато нито си в ада, нито в рая, а само в мислите си :).

Затова, не проспивай този шанс сега. Защото на този Майсторски клас озаглавен "ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки" може да се окаже, че наистина ще намериш земния рай за теб и твоите близки.

Този Майсторски клас е

Компас

kompasgotovo

 който ще ти помогне да намериш ЗЕМНИЯ РАЙ

Да отвориш вратите и да влезеш :):)

otkrit glaza

 

 

 

 

Да развиеш ПРОЗОРЛИВОСТ и да знаеш от какво "ДЪРВО НА ЖИВОТА" да ядеш плодове, за да подхраниш свой ЗЕМЕН РАЙ, с какво да храниш своите близки.

За да ползваш всичките екстри на рая :))), като блага; ИЗОБИЛИЕ на здраве, ИЗОБИЛИЕ от внимание, ИЗОБИЛИЕ от любов, ИЗОБИЛИЕ на радост, ИЗОБИЛИЕ от щастие, ИЗОБИЛИЕ на сила, ИЗОБИЛИЕ на пари, ИЗОБИЛИЕ на всичкооо... от какво имаш нужда на земята :)))

images

И към какво "дърво" дори да не се доближаваш, за да не повториш библейските грешки.

Не губи време, не губи себе си или своите близки в липси! Липси на здраве, липси на любов, липси на радост, липси на пари, липси на внимание....

 

Ще получиш ЗАКРИЛА от своя рай за теб и за твоите близки!

зонтик семьи счаст ивый

Всичко това ще стане на курса Майсторски клас 2019 - "ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки", който ще бъде проведен в Шри Ланка. 

 

Благословен Остров, известен със своите съкровища; скъпоцени камъни, племена, които живеят в цивилизацията без да бъдат облъчени от нея, тайни, древни артефакти оставени от високоразвити цивилизации (ВИЖ ТУК, за Лемурия), свещени места, запазени ритуали от предишните поколения, богата история, цялата природа и неслучайните наши партньори в Шри Ланка, ще помогнат на всеки от групата да намери своя ЗЕМЕН РАЙ като РЕАЛНОСТ.

В Шри Ланка на Майсторския клас, само за нашата група, ще бъдат предоставени специални ВЪЗМОЖНОСТИ:

 

 • 3  ЗВЕЗДИ, които ще помогнат на вас и вашето семейство. 

23zvezda

 

Звезден Сапфир - ЗВЕЗДА, която наричат пътеводна. :) 

Повече за него ВИЖ ТУК

красная звездаЗвезден Рубин -  ЗВЕЗДА, която увеличава жизнената сила. :) 

Повече за него ВИЖ ТУК

3zvezda

 

Звезден Лотос -  ЗВЕЗДА, която пречиства пътя :)

Повече за него ВИЖ ТУК

 

Да намерите, да използвате и да помогнат :)))

 А, как? Ще разберете на Майсторския клас "ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки" :)

и още три специални места ще посетите на Майсторския клас в Шри Ланка:

 • свещения Храм на зъба на Буда . Това е известна туристическа атракция, която събира хора  цял свят в очакване и надежда да подобрят живота си. За нашата група са осигурени специални условия  за посещението, с които ще бъдат избегнати дългите опашки на входа.

 

второто специално място  

 • Остров, в който живеят будистки монаси, до който ще достигнем с комфортен рафтинг. Това място грабва всеки, който го посети, защото става свидетел на велика божествена ЛЮБОВ.

Ето какво споделят очевидци:  

"На монасите не е разрешено да разговарят с посетителите, но те чувстват, ако си жаден и просто ти дават да пиеш от своите метални съдове. Това е много силно преживяване".

"Там е тихо, но тази тишина не угнетява, а опиянява, сякаш току що си излязъл от килия, в която си живял много години и за първи път вдишваш чист кислород. И това ти харесва. Монасите успокояват, те излъчват на подсъзнателно ниво послание, че всичко ще бъде наред".

"Съветвам всички да го посетят. Няма да съжалявате. Дори и на внуците ще разказвате. Храмът ще остави у вас трайно впечатление. Ако, отново се върна в Шри Ланка, задължитерно ще посетя пак този храм. Харизматичната обител ме накара да се влюбя от пръв поглед в нея."

Вие ще бъдете там!

И третото специално място е

Без посредник, ДИРЕКТНО за себе си и своето семейство. ВИЖ ТУК

В Шри Ланка има необикновени места, където човек може получи Благословия от небесата за всички свои съкровени желания.

Едно от тези места се счита за много СВЕЩЕНО не само за местните хора, но и в цял свят. На това специално място, човек получава БЛАГОСЛОВИЯ и сбъдва мечтите си.

Туристите рядко го откриват, защото то няма слава на туристическа атракция. Говорим за храм, където има възможност за участие в медитация заедно с будистки монаси.

Място, където ПОЛУЧАВАШ БЛАГОСЛОВИЯ по Божия милост, а не според делата си!

Това изключително място променя съдби!

Ние нарочно не споделяме подробности за него, защото "туристите" след прочита на информацията в сайта ни, ще тръгнат в търсене на тези места, без да бъдат подготвени, без да познават "дрес кодa" на поведението в конкретните свещени места. 

Те неслучайно са закътани и запазени от "туристи". 

Затова, някои от местата, които ще посетим ще останат в тайна и само по време на Майсторския клас ще бъдат разгласени на групата, за да може всеки участник да получи от тях в изобилие безброй дарове.

podark

 

ВНИМАНИЕ!!!

Шри Ланка ще направи кралски ПОДАРЪК за нашата група. Посещението на това СВЕЩЕНО пространство ще бъде БЕЗПЛАТНО (подробности ще разберете на Майсторския клас).

 

 

В това свещено място будистки монаси ще направят специално за нашата група невероятно красива Божествена будистка церемониа за пречистване и Благословия.

Тя е толкова чудотворна, че лекува хора, сбъдва мечти, привлича късмет, помага на всеки да открие своята половинка и дарява възможност да започне да живее в БЛАГОСЛОВИЯ!

 • На Майсторския клас "ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки", ще имате възможност да видите и да се докоснете до легендарното, свещено дърво Бодхи, под който Буда е получил просветлението.

супер

И да получите ПРОСВЕТЛЕНИЕ :):):) 

Да, да и тази тема я има в Майсторския клас, тъй като ЗЕМНИЯ РАЙ има свои правила.

 Попитали учителя, какво е почувствал в момента на просветлението?

— Почувствах се като глупак.

— Защо? — удивили се учениците.

Той отговорил:

— Представете си, че много искате да влезете в една къща и опитвате по всякакъв начин, а не се получава. Катерите се по стълби, разбивате прозорците, а после разбирате, че вратата е отворена.

 Майсторски клас 2019 "ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки", отваря врати

за всички, които успеят, желаещите са много.

Добре дошли в ПРЕГРЪДКАТА на ЛОТОСА!

Гифка с Gifius.ru

Местата са ограничени, тъй като се използва редовен полет.

Побързайте, такова ЧУДО става веднъж в живота!

 Както винаги за групата на Майсторския клас офертата е СПЕЦИАЛНА и няма аналог!

Туристически пакет:

Период  – 16 юни – 26 юни 2019 г. Полет София – Коломбо с Fly Dubai

11 дни / 9 нощувки/ 9 закуски и 9 вечери / 

Пакетна цена: САМО ЗА УЧАСТНИЦИ В МАЙСТОРСКИЯ КЛАС

Пакетна цена на човек  в двойна стая – 2170 ЛВ.

Пакетна цена на човек в тройна стая – 2170 ЛВ.

 Офертата важи за първите 80 запазени и платени с депозит места!!!

Настаняване: 

В хотел Jie Jie Beach 4*

 jiejie gallery hotel 4

В цената са включени: 

 • самолетен билет за полет София – Дубай – Коломбо – Дубай - София с Fly Dubai по разписание:

FZ 758 A 16JUN    SOFDXB      16,10 - 22,00 - София - Дубай

FZ 547 A 16JUN   DXBCMB      23,20 - 05,20+1 - Дубай-Коломбо - пристигане на 17.06.2019 г.

FZ 548 A 26JUN   CMBDXB      06,15 - 09,15 - Коломбо - Дубай

FZ 757 A 26JUN    DXBSOF      10,45 - 15,10 - Дубай- София

 • Летищни такси към самолетния билет
 • 1 брой регистриран багаж до 20 кг
 • 1 брой ръчен багаж до 7 кг
 • Трансфери летище – хотел - летище
 • 9 нощувки на база закуска и вечеря в хотел Jie Jie Beach 4* - http://www.jetwinghotels.com/jiejiebeachbyjetwing/
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро от ЗАД АРМЕЕЦ
 • Двама представители – водачи от агенцията

 Цената НЕ включва: 

 • Допълнителни екскурзии
 • Задължителна входна виза за Шри Ланка – 40 USD (35 USD+5 USD такса обработка за групи)
 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Разходи от личен характер

 Начин на плащане – в брой или по банков път:

 • депозит – до 30 октомври 2018 г. – 700 лв
 • второ плащане - до 01 февруари 2019 г. – 600 лв
 • трето плащане - до 30 април 2019 г. – 870 лв
 • допълнителни екскурзии до 30 април 2019 г. – заедно с трета вноска

 *Допълнителните екскурзии са обвързани с целта на курса  и ще бъдат обявени в края на февруари 2019

Агенцията се задължава да сключи договор за туристическо пътуване с всеки турист при получаване на плащането. 

 

Цена за участие в занятията на Майсторски клас - 680 лв.

Намаление:

при внасяне на първоначална вноска от 200 лв. до 30 ноември 2018 г. - 580 лв. 

втора вноска от 380 лв. до 1 март 2019 г.

 

ВНИМАНИЕ! ГРУПАТА ЗА МАЙСТОРСКИ КЛАС 2019 ВЕЧЕ Е ЗАТВОРЕНА, ТЪЙ КАТО МЕСТАТА СА ПОПЪЛНЕНИ. ДОПУСКА СЕ ЗАПИСВАНЕ В ЛИСТ НА ЧАКАЩИ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:

 

Контакти:

София - Централен офис

Мобилен: 0898 23 83 38 

Пловдив

Смиляна Захариева

Телефон: 0888 70 82 94 

Добрич и Варна

Мария Балтаджиева

Телефон: 0899 11 84 50

Велико Търново

Снежанка Бързакова

Телефон: 0877 50 52 89 

Бургас

Йорданка Чанева 

Телефон: 0899 13 06 20 

Враца

Марияна Охова 

Телефон: 0899 12 03 12 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38