facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Майсторски Клас в Мароко 2016


Майсторският клас стана традиция. Всяка година провеждаме нов, с нова тема, на уникално място и в нова държава. 
 
Той никога не се повтаря! 
 
 
Тази година добре дошли на
 
Майсторски Клас: Мисия! Късмет! Празник! 
maroko 
Това е първият майсторски клас с три теми, защото и трите са свързани. Когато човек открие своята истинска Мисия, той привлича към себе си Късмета и животът му става Празник. Без усещане за загуба на време или безсмислено съществуване. След това всичко се подрежда от само себе си. Останалите обикновено наричат този човек Късметлия, все едно някакви сили го пазят и подкрепят. С осъзнаването на своето Предназначение, човек става спокоен, уверен, радостен, започва да обича себе си, своя живот и всичко свързано с него, защото разбира тайната на своето раждане. Този уникален майсторски клас дава шанс на всеки участник да открие отговор на въпросите:
 
Защо съм на планетата Земя? Какво трябва да направя и защо? Къде отивам? 
 
Тук отварям скоба за една от буквите в думата Мисия – буквата М. Първата и най-важната в цялата дума. Буквата М е свещена. Тя съчетава мъжкото и женското. Символ на началото, съзиданието и възродената сила! Буквата М присъства и навсякъде в ежедневието ни, това е знакът за метрото. Той подсказва, че човек преди да стигне до целта си, трябва да слезе долу, в подземието и като Орфей да извърви своя път към светлината, към Истинското Слънце. Така се чувства човекът, открил своето предназначение.
 
Майсторският клас дава възможност на всички участници да намерят истинската светлина. При това в държава, в която целогодишно и без почивни дни живее Слънцето, в топлата прегръдка на самото Светило Мароко! 
 
ВНИМАНИЕ!!!
Групата тръгва за Мароко на 22 април. Промяната на първоначално обявената дата е направена от страна на чартърната компания. По този начин Майсторският клас ще се проведе от 22 до 28 април. Всички условия по пътуването остават така, както са описани в първоначалната оферта. А те са:
Директен ПОЛЕТ в Сърцето на Мароко, в град Маракеш (на берберски името му означава ГРАДА НА БОГА). Смятан е за един от вълшебните градове в света. 
 
 
Освен това:
 
Само за нашата група, мароканските ни приятели ще издигнат град от луксозни шатри, само за един ден. След което той ще изчезне.
 
shatri
 
В този ден ние ще бъдем на аудиенция при Слънцето, за да изпратим залеза и с него всичко старо в нас. В пустинята всеки сам ще разбере защо Исус, много от светиите, суфите и източните мъдреци са се усамотявали там? Като в сюжет от източна приказка ще се появи и марокански астролог, който ще предостави своите услуги на групата.
Мястото на хотела също не е избрано случайно: близо до площад Джемаа ел Фна. Ако Маракеш е сърцето на Мароко, то Джемаа ел Фна е душата на Маракеш. Площадът любезно ще разкрие своите тайни, за които на майсторския клас групата ще бъде подготвена.
 
gami
 
Благодарение на това, интуицията ще заработи на пълни обороти.
 
И още:
 
 
www.pxlr.ru 3
Само на майсторския клас в Мароко ще изживеете реалната приказка на Шехерезада от 1001 нощ! 
 
 
 
143Само на този майсторски клас в Мароко, желанията ще се изпълняват на всяка крачка! Всеки участник ще има възможност да намери своя собствен Джин!
 
 
 
www.pxlr.ru 4
И е абсолютно сигурно, че всеки от групата на майсторския клас, ще срещне своя гадател и лечител. Ако иска, разбира се.
 
 
 
gotovo
Но най-големият Късмет ще бъде, ако попаднете на този майсторски клас :), защото още без да знаят в коя държава ще е, много хора се записаха, за да са сигурни, че ще присъстват на курса. На майсторския клас късметът ще се залепи за всеки и това ще стане естественото състояние за всеки курсист!
 
www.pxlr.ru 6
Безброй подаръци! Фойерверк от нови, истински изживявания! Срещи с уникални хора! Очакват ви и още много изненади на този Празник!
 
 
 
Да, за Вас ще бъде създаден Празник, но берберите (коренното население на Мароко) казват: 
«Ще издържи тази палатка, която сам изградиш». Това е само една от задачите на майсторския клас ;)
 
А сега към летящото килимче-самолет, с което групата от майсторския клас ще
отпътува към Слънцето!
 
c0c35638fdeec20680a605db9a991d2b3089dc53
 
В Кралство Мароко нашата група ще има вълнуваща среща с коренното население на страната - берберите. Запознайте се с тях ТУК 
 

Настаняване: 

Лагер в пустинята Агафай, на 40 км от Маракеш ТУК

 MG

В Маракеш: Хотел Atlas Asni 4* ТУК
 
atlas asni 1

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

ПОЧУВСТВАЙ!Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38