facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян
  • Home
  • Курсове
  • 26.10.2021 г. - Онлайн курс: "Аз съм твоят цвят" 🎨👍🔥

26.10.2021 г. - Онлайн курс: "Аз съм твоят цвят" 🎨👍🔥


Знаете ли какво е ЦВЯТ? Според физиката, цветът е електромагнитна вълна, но ако е така, какво го излъчва? Кой произвежда тези вълни? 

Как тези вълни (цвят) въздействат на вашето здраве? На вашия успех, на вашите отношения с хората, на вашето развитие, самопознание, процъвтяване и на вашето настроение. И още - на времето за реализиране на вашите мечти, а на вашето дълголетие и способността за трансфромация и възприемането на света около вас?Дизайн без названия 6Дизайн без названия 6Дизайн без названия 6

И защо човек има любим цвят или цвят, който му харесва повече от другите? Докато всички цветове са възпроизвеждане на мозъка ни, то и любимия цвят и този, който харесваме имат специално послание на ниво енергия и светлина. Нещо повече -  цветът е характеристика на възприятието на окото за различни светлини и това е научно доказано ))).
Дизайн без названия 7

Т.е. Светлината говори на човек на езика на цветовете. И да дешифрираш това послание е много интересно, а най - важното е, че ползваш истинска информация от самата светлина, :))) от която човек има нужда.

 

 Може да наречем курса "Разбери посланието на Светлината", която щедро получаваш всеки ден  без ограничения. Цветовете са постоянно в твоето ежедневие - в твоя дом, в твоята храна, във филмите, в природата, на земята и  небето. Навсякъде където погледнеш имаш цветове, които въздействат на тялото ти, емоциите, психиката, дори и на твоето бъдеще и бъдещето на децата ти. 
 Дизайн без названия 9

Знаете ли, че цветовете въздействат дори на плода при бременните жени? Правилно подбрани те влияят положително както на майката, така и на нероденото дете. Както и обратно, определени цветове са неподходящи при бременост, защото действат негативно и на майката и на плода. 

И макар, темата за цветовете да е много важна, тя не е разкрита в мрежата. Наличната информация е по - скоро за забавление и носи любителски акцент.

Дизайн без названия 11Подчертаваме, че презентацията на курса, самият курс, както и всички изрази и идеи са със  запазени с авторски права. Курсът е уникален и няма аналог. Той носи не само забавление, а дава възможност човек да направи промени в живота си, да използва професионални инструменти и да получи реални действащи знания и упражнения за своето добруване.

 Единственият по рода си курс ще отвори очите ви не само за:

✅ Цветовете и тяхното реално въздействие като електромагнитна вълна, тяхното значение, но и ще получите КОД към всеки отделен цвят, за да можете да засилите негово въздействие.

✅ Цветовете и техните характеристики, как те влияят на човек от гледна точка на електромагнитната вълна. Ще имате подробно описание за всеки цвят.

✅ Как да работите с всеки цвят и как да получите достъп до неговите свойства.

✅ Какъв цвят да изберете за възстановяване, повишаване на енергията, за подобряване на взаимоотношенията, за емоционален баланс, хармонично състояние, вдъхновение, развитие на интуицията и много интересни неща.

✅ Любими и не харесвани цветове по отношение на енергия и различни светлинни вълни.

✅ Посланието на Светлината, което получавате всеки ден и как да го декриптирате.

✅ Каква е връзката между храната и цвета? Как ви влияе цветът на дома ви? Как да неутрализираме негативните ефекти на цвета?

✅ Какво е Color Code и как да го използваме в ежедневието?

✅ Какъв е основният ви цвят (докато практикувате, ще установите, че основният ви цвят няма нищо общо с любимия ви цвят или с цвета, който харесвате). Какво означава „влизам в цвят“ и как да практикувам

и много други интересни, необходими, полезни неща, които са достъпни само в този курс.

Вече е фак,т че цветът е електромагнитно излъчване. Всяко излъчване засяга човека и всеки ден доброволно или неволно се излагаме на електромагнитно влияние. Затова знанието как правилно да комуникираш с електромагнитно излъчване по - скоро е необходимост, безопасност и дава огромен потенциал. 

Аз съм твоят цвят 2

 

Дати: 26, 27 и 28.10.2021 г. включително 

Начало: 19.00 часа
Продължителност: 2 часа

Цена: 195 левa

Плащане - до 25.10.2021г. включително

Всички, които са на обучение в Академията по метода 💥Mneuro ползват намаление от 50 лева.

Повече информация за Академия Mneuro - ТУК

Курсът ще се проведе в онлайн платформата ZOOM

👇👇👇 

Условия за участие:

След плащане попълвате и изпращате данни във  ФОРМА ЗА КОНТАКТ!

След плащане всеки участник ще получи линк за включване в онлайн курса, подробни указания и правила за участие. 

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Банкова сметка: 
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG67 FINV 9150 1017 5620 94            
ВИП Консултинг ЕООД
 
Моля, в основанието за плащане посочвайте името на човека за когото е плащането, както и населеното място.
За издаване на фактура на юридически лица, моля изпратете данни на фирмата.

👉За повече информация се обърнете към представителите на ВИП Консултинг във вашия град ТУК  

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38