facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

БОЖЕСТВЕН ИМУНИТЕТ!


                     bloggif 5ed3ff50a93fe

Да, именно - bloggif 5ed3db75b2238!

Ние сме свободни да гадаем дали имунитетът ни е даден от Бог, от природата, или просто еволюцията ни е наградила с него, затова и можем както ни е удобно да наричаме защитната способност на човешкия организъм да пази себе си. В този курс ще разберем колко всъщност имунитета има човек. Един от тях, обаче, е изключителен и може бъде наречен bloggif 5ed3db75b2238, защото може да бъде даден само от Бог или Вселената, така както всеки разбира Абсолюта.

bloggif 5ed3db75b2238, защото може бъде даден на всеки човек, но това е възможност, а не правило. Този имунитет не е масов и няма нищо общо с оцеляването. От друга страна БОЖЕСТВЕНИЯТ ИМУНИТЕТ не означава, че с него човек е избран  или специален, за да е различен от другите, защото всъщност всеки един от нас е уникален и различен.

bloggif 5ed3db75b2238 има свои закони и правила, за които никой не пише, не разказва, няма от къде да черпим информация. Това е като шега на Вселената, защото колкото повече човечеството търси отговори в книги, интернет и авторитети, все повече се заплита в лабиринта, търсейки изход. Пресен пример е как учените от цял свят си противоречаха за много неща по време на пандемията с коронавируса и тези им противоречия бяха официална информация в медийното пространство.

Знанието за bloggif 5ed3db75b2238 може бъде постигнато само, ако човек прилага своя потенциал, с който е награден от Абсолюта.

Не съществуват никакви рецепти за придобиване на bloggif 5ed3db75b2238. Аз осъзнах, че съществува и започнах да го изследвам, когато се сблъсках с неочаквана ситуация и трябваше да вземам съдбоносни решения. До днес успях да изградя  понятен начин за осъзнаване на този bloggif 5ed3db75b2238 и ще го споделя с вас. Началото тръгва от "физическия имунитет" и интуицията. На курса ще разберете каква е връзката между тях. 

А,  сега подробно за курса

 Изненадващ! Уникален! Актуален! Полезен! Здравословен за цялостното ни добруване!bloggif 5ecee4f8d0e7b

Тези думи ще станат за вас факти по време на този особен курс, който ще разгърне цялостната ви представа за иммуната система, за това как работи и колко всъщност имунни системи имаме. Изненада има, разбира се, и тя не е малка, защото се оказва, че човек  има 5 имунитета :))))))))

Ще получите ексклузивни знания ))) Какви са тези 5 имунитета и как си влият един на друг? Има ли смисъл да засилвате всичките 5 имунитета или може благодарение на курса bloggif 5ed3db75b2238 да намерите къде е слабото звено и да го трансформирате в силно само него, което веднага ще се отрази на всичките пет? Как трябва да поддържаме имунната си система, от какво има нужда тя, как може да засилим имунитета, какво представляват добавките - витамини, имуномодулатори и имуностимулатори? Защо имунната система понякога полудява и спира защитата си? Каква е причината да възприема цветния пращец или различни храни като вредни за организма, как допуска алергии? Каква е връзката между социалния живот и имунната система? Какво отношение има към желанието ни за усамотяване? Какви мрежи има в мозъка и как чрез тях можем да въздействаме на имунната си система? Какво точно влияе на имунният отговор към различни вируси, бактерии и други патогенни организми? Характерът и волята имат ли връзка с имунната система? Може ли имунитетът да ни помогне да изградим материални блага? Ще получите отговори на още стотици въпроси и ще можете да прилагате това знание в своето ежедневие, за своето здраве и благосъстояние.

Най важното е, че ще видите вашите резултати  още по време на курса.

Да! Чудесни изживявания, прекрасни емоции, мощно възстановяване на здравето - всичко това ще осигури за вас курсът bloggif 5ed3db75b2238.

Той е  много специален и със своите теоретична и практична части; упражнения, медитации, тестове, картограми и фундаментални техники.

Те са създадени на основата на ИСТИНИ, КОИТО СА ПОТВЪРДЕНИ ТРИ ПЪТИ!!!

1. ОТ НАУКАТА!

naukaimunitet

 Запознах се със стотици научни работи, сериозни изследвания и резултати от много експерименти, направени от световноизвестни учени.

Наложената ни карантина ме провокира да се спра на темата за имунитета, защото от него имаме нужда всички - не само българите, а и цялото човечество.

Това, което открих в научните трудове на водещи световни имунолози потвърди, че всичко, което съм усещала и правила е ВЯРНО. Истините, до които стигнах за физическия имунитет всъщност са доказани.

Така науката окончателно подреди пъзела ми за имунната система, за нейната работа и поддръжка. Благодарение на науката изградих определени правила за тази изключително важна за човешкия организъм система, които вече са доказан факт.

 

 

2. ОТ НЕМСКИЯ МЕДИЦИНСКИ ПОДХОД КЪМ ЗДРАВЕТО!

medicina

Докато бях на лечение в Германия, имах възможност да наблюдавам, изучавам и да се консултирам не само с лекари, но и с професори.

Една година се потопих в града, където 100 годишни баби карат колело, а 100 годишни дядовци управляват Sup Board. Място, където младите хора плащат за участие в традиционен маратон и с тези суми спонсорират ежегодно дейността на научни лаборатории, които генерират стотици медицински открития.

Имах невероятния късмет да попадна в много добра клиника с вековни традиции и видях на живо какво представлява немския медицински подход. Той не акцентира само на конкретна болест, а е насочен към цялостната работа с човешкия организъм. Още тогава реших, че ще обогатя курсовете си с елементи от немската лечебна традиция.

3. ОТ МОЯ СОБСТВЕН ОПИТ!

bloggif 5eceed3899b7cПреминах тежък път за откриване на собствен опит и истини за здравето и имунитета. 
Сега мога със сигурност да кажа, че всичко е ЛЮБОВ! ВЯРА! СИЛА! Те имат пряко отношение и към имунитета и към здравето.

По този път придобих изключителни знания и нови умения, с които съдбата щедро ме награди.
Чудесата, които ми се случиха, срещите с вълшебни хора, свещените места, на които ме заведе провидението - всичко това ще споделя с вас.

 Вселенската подкрепа прояви себе си чрез хората, които ме обичат безрезервно. Божествената енергия струеше от помощта на приятели, от неочаквани озарения, изведнъж разрешени ситуации, от чудесата на обичащи сърца. Благодарение на тях, упражненията, техниките, както и на моралните ценности оцелях и успях да стигна до удивителни истини за имунитета.

Всичко това направи този курс  Изненадващ! Уникален! Актуален! Полезен! Здравословен за цялостното ни добруване!

bloggif 5ed3db75b2238 - това е практичен курс с много инструменти

bloggif 5eceee7e6d284

 

ИЗНЕНАДВАЩ, защото в него са необикновени информацията, практиките, научните открития, личните находки и лекарските откровения.

Упражненията и практиките действат изненадващо бързо, а и самият начин на тяхното изпълнение определено ще ви сюрпризира )))

bloggif 5ecef0cb6940f

 

УНИКАЛЕН, защото няма аналог, никой и никога не е правил нещо подобно. Курсът е неповторим с начина на създаване и с концепцията си за потвърждение от три различни източници;

Наука! Медицина! Собствен опит!

bloggif 5ed3db75b2238 е курс уникален като информация, практика и цялостно въздействие на организма.
Ново, прясно знание дадено от първоизточника ))).

bloggif 5ecef929b5dfa

 

АКТУАЛЕН. От месец декември цялото човечество говори за имунитета и негова сила да побеждава вируси, бактерии и всякакви патогени, които постоянно атакуват тялото. И ние станахме свидетели как на хора със слаба имунна система, дори всички велики открития в науката, всички знания в медицината, не можаха да помогнат в борбата с COVID-19. Имунитетът е по - силен от всички ваксини, лекарства и алтернативни методи на лечение и неговата нормална дейност е най - важната за оцеляване на човечеството.

 

 bloggif 5ecefe1199845ПОЛЕЗЕН. Курсът е  полезен за вас, за децата ви и за вашия род, защото е сигурно, че още по време на курса ще направите необходимите корекции, които ще се отразят добре не само на вас, но и на вашето обкръжение. 

Разбира се, че е полезно да знаем, че всъщност имаме 5 имунитета. И е важно да разберем какво помага всичките 5 да работят нормално, защото между тях има пряка връзка.

На курса ще имате картограма на всичките видове, за да намерите къде точно има необходимост от вашата намеса. Освен това, подробно ще разберете всичко за всеки един от 5-те, за да коригирате при необходимост и да имате bloggif 5ed3db75b2238.

 bloggif 5ecef5c905031ЗДРАВОСЛОВЕН е, защото с много малка наша намеса ще постигнем голям терапевтичен ефект като помогнем на организма да се справи сам. 
А, дали е здравословно да работят нормално 5-те имунитета, с които вселената ни пази? )))) Тяхната сила и мощ са еволюционно доказани и формирани през вековете

Да, именно силата и мощта на Човек дава неговите 5 имунитета, за да оцелее във всички ситуации на битка със съпровождащите го вируси, бактерии, гъби, микроби, паразити, макро и микро организми на нашата планета, а може би и в космическото пространство.

bloggif 5ed3db75b2238, това е ВСЕЛЕНСКИЯ БОНУС за човека.

Здравословен! Силен! Мощен bloggif 5ed3db75b2238

bloggif 5eced59ea3daf

Темата на курса bloggif 5ed3db75b2238 е с необятна космическа дълбочина, затова той е въвеждащ към поредица от курсове, които ще направя за вас с голямо удоволствие. 

Курсът bloggif 5ed3db75b2238 е достойно начало за достоен живот пълен с ЛЮБОВ!

Ваша Моника

 

Продължителност на курса: 5 поредни дни по 3 часа. 

 

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38