facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Бумеранг


Универсален Закон на Вселената!

"Бумеранг е курс, който създавах много години. Той се дължи на дългогодишното ми наблюдение, многобройните експерименти и практики повече от 11 години. И сега, аз вече съм готова да споделя това уникално знание, което е придобито с упорит труд и интуитивно озаряване. Всички техники и упражнения на курса са доказани с години.

Това е ДИАМАНТ, който е усъвършенстван с времето в различни държави с различни култури, с много учители и гуру, със стотици експерименти и многочислени потвърждения за 100%-на резултатност."    

Моника Балаян

IMG 6154

Всичко в живота се връща!

Ефектът на Бумеранга действа безкомпромисно и винаги във всички сфери на живота - здраве, личен живот, семейство, деца, дълголетие, работа, пари, младост, лоши и хубави събития в живота, богатство, късмет, благополучие, духовност, благоденствие, приятелство.

Навсякъде където има Човек, има и Бумеранг. Независимо от това дали човек знае за Бумеранга, вярва или не вярва в закона на Бумеранга, той действа всяка секунда.

Всеки ден вие хвърлите стотици Бумеранги и с това определяте какво ще стане с вас и в каква посока ще се обърне вашата съдба.

Добрата новина е в това, че Закона на Бумеранга помага да подобрите всички сфери на живота си, стига да се научите как да хвърляте осъзнато Бумеранга в правилната посока.

Принципът е един -  Всичко каквото отдаваш, получаваш 10 пъти повече!

На курса ще разберете:

- Защо хората мислят, че са направили нещо хубаво, а обратно получават лошо или не това, което са искали.

- Какво по Закона на Бумеранга означава злото и какви неща никога не трябва правите, за да не пробудите "злобен бумеранг" и да не получите обратен удар под кръста :) Защото Бумеранг - това е оръжие, а не детска игра!

IMG 6155

- Kак да не поемате върху себе си чужди Бумеранги и да не попадате в поредица от провали (често дори не осъзнаваме, че сме поели чужд Бумеранг)

- Основните правила на действието на Бумеранга

- Как благодарение на Бумеранг да добавите за себе си дълголетие, изобилие, здраве, благополучие, пари и много други неща

IMG 6163

Специален физически комплекс "Бумеранг" ще ви помогне да укрепите и стегнете всички мускули на тялото, нормализирате теглото и активизирате работата на мозъка и като следствие да получите красиво, здраво, стегнато тяло няколко пъти по - тонизирано, по - младо и активно отпреди.

В комплекса "Бумеранг" са подбрани упражнения, които се правят само за 3 минути на ден и имат зашеметяващ резултат когато действа "Закона на Бумеранга" за тялото.

И ако, обединим физическия и ментален Бумеранг, то вие ставате свидетели на разкошен резултат във всички сфери на своя живот.

Реалните практики ще ви помогнат да вземете ново ниво на живеене и осъзнаване, благодарение на което ще създадете нова реалност за себе си!

Отговорът на Бумеранга се появява много бързо.

Искате проСВЕТление в своето тяло и живот :) курс "Бумеранг" е за ВАС!

bumgot

P.S

За първи път курсът "Бумеранг" беше проведен за 5 дни в Добрич. Групата от хора с отговорни длъжности се събра спонтанно, дори нямаше никаква информация за естеството на курса. Сега те еднозначно признават факта, че Бумеранг е мощен инструмент, с който могат да бъдат решени сложни житейски задачи и неразрешими проблеми. 

Дори тези курсисти, които не вярваха във Вселенските закони, след постигнатите собствени резултати, признават, че Бумеранг е непобедима сила, която надвишава най - смелите очаквания.

best of the best png png youre the best pluspng com 600 png youre the best 600

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38