facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян
  • Home
  • Курсове
  • Майсторски клас - Египет: планината на Мойсей 2011

Тренинг "13-та Роза на Светлината"


Розата на добротата, радостта и лекотата! 

Тези, които са посетили 2-ра част на курса по Смехотерапия и са усвоили практиката "12 Рози на Светлината", с нетърпение чакат 13-тата Роза на Светлината.  

Ето, че дочакахте!rozasvet

Както 12-те Рози на Светлината, така и 13-тата се намира в Човека. Тя е част от него. И състоянието на Розата изцяло зависи от самия Човек, макар че и състоянието на Човека зависи от Розата. Това е взаимен процес на промяна, която става когато човек започва да практикува 13-тата Роза на Светлината. Тя е самодостатъчна и внася промени в неосъзната част на човека, премахва нещата, коите му пречат -  неговите негативни програми, блокажи, страхове, въобще всичко, което му пречи да се чувства здрав, весел и щастлив.                                     kras                  rozov                      jel                belaya   

13-тата Роза на Светлината отваря пътищата за Човека, които преди по някаква причина са били затворени. Най - уникалното в тази прекрасна роза е, че след определено време всички хора по света, които прилагат тази практика виждат еднакво цвете. И ако предишните 12 цветя при всички хора изглеждат различно, то 13-тото цвете, обезателно е РОЗА и то в еднакъв цвят. Няма никакво значение кой практикува. Дори хора с различна националност, манталитет и пол виждат едно и също цвете.

13-тата Роза осигурява връзка с цялата Вселена. fio

Може да се каже, че 13-тата Роза на Светлината е като светлинна антена и свързва Земята и нейните жители с космическото пространство и безкрайността.  sinyyroza

Този уникален тренинг е проведен само веднъж за 9 години! Сега всички, които са преминали II-ниво на Смехотерапия имат възможност да го посетят. Материята е специфична и изисква специална периодика, така че дали и кога ще има възможност за провеждане отново, не може да се каже. 

Докосването до Розата на Светлината помага на всеки да намери своя център и да стане водач на себе си.  

  zelenayar Практикуването на 13-тата Роза трансформира неосъзнатите собствени способности в реални достижения в живота ви. 

По време на тренинга ще направите първата своя връзка с 13-тата  Роза и тази връзка не може да бъде разказана или предадена на някой друг, тъй като всеки от вас ще има неповторими изживявания. 

Ще имате прекрасни изненади, тъй като 13-тата Роза на Светлината подарява увлекателен живот!

lepestki

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38