facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тайните на съвършения грим


Практически семинар с гримьора на звездите Лилит Хуршудян

Лилит Хуршудян 

collageLILIT 

e майсторът на визажа на елита в Армения.

Тя е личен гримьор на повечето звезди и на най-голямата – всенародната любима арменска актриса, тв водещата Луиза Хамбарян, коята доверява своята визия единствено на Лилит.

collagezvezdyготово

За Лилит Хуршудян суперлативите са, че прави makeup на ниво пластична операция. Тя така умело променя визията на човек, че дори неговите приятели и роднини са приятно шокирани.

Нейният творчески и необикновен поглед към всяко лице променя имиджа дори на познати актьори, певци и звезди в социални мрежи. Много често след като те са гримирани от Лилит, известни списания ги канят за интервюта, за да покажат от кориците си изненадващата им нова визия.

Нейният грим се харесва дори на легендата на визажа, всепризната за номер едно в света – креативният директор на Procter & Gamble, която прави макияжа на модни марки като Prada, Miu-Miu, Lanvin, Calvin Klein, Balenciaga, Giorgio Armani, Chirstian Dior, Dolce&Gabbana, Versace, YSL, Valentino, Gucci, Louis Vuitton — Пeт Макграт.

Почитателите на Лилит от Америка и Германия си записват часове при нея и чакат по няколко месеца, за да се докоснат до нейното майсторство.

Нейният уникален талант е да открие най-прекрасното във визията на един човек, да подчертае най-красивото в лицето му и да покаже неповторимата индивидуалност на жената, която гримира, независимо от нейната възраст.

collagemolodye

Гримирането на възрастен човек, показва професионализма на визажиста. Много малко са хората по света, които могат да се справят с това. А именно това е амплоато на Лилит – да подмлади възрастните жени с няколко години.

collagevozrastnoj

Арменското списание „Арменка” посвети материал на красотата на Лилит и нейния талант, като я призна за най-чаровната арменка.

lilit

Лилит Хуршудян ще гостува в България, за да проведе Практически семинар за тайните на съвършения грим.

Занятията не са за професионалисти, а за обикновени жени, които искат да изглеждат стилно, модерно, да почертаят своята собствена индивидуалност и да имат знания за нюансите и правилата на грима.

По време на семинара тя ще ви разкрие тайните на идеалния макияж. Ще научите как да използвате тези знания, за да издигнете визията си на ново ниво и да изградите своя нов образ.

Четки и спонж за макияж ще получите като подарък!

Семинарът ще бъде два дни с теоретична и практична част.

В резултат, вие ще станете още по-уверени :), още по-красиви :), още по-щастливи :)

Първия ден ще научите и практикувате:

техника на тонировка

корекция на вежди

корекция на лицето

естествени очи (модерно и съвременно)

естествени устни (уголемяване на устни, различни модерни ефекти)

Втория ден ще ви помогне с леки изменения да трансформирате естествения всекидневен макияж в неотразим вечерен грим, да почертаете своята индивидуалност и да блестите като кралица на всяко партии, където и да се появите.

eyeliner очи

бронзат за лицето

изразени устни

корекция мигли (начини на удължаване)

Имате възможност направите незабравими снимки, за да запазите своето ново начало като неотразима жена.

Освен това, на занятията ще бъдат обсъдени и препоръчани професионалните фирми, които световноизвестните звезди ползват за своя ежедневен макияж. Ще разберете и защо те избират именно тях и какво ги отличава от останалите. 

 ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ!

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38