facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Подмладяване I ниво


ПОДМЛАДЯВАНЕ - това е първата крачка към осъзнаване на това,

че човек може да се научи сам да регулира състоянието на организма си - да измени, отключи, да коригира в себе си това, което не го устройва.

Курсът включва практики за физическо и емоционално подмладяване. Всяко въздействие само на нивото на физическото тяло оказва временен ефект, затова емоционанлното подмладяване е задължително условие за дълготраен резултат върху физиката ни.

rom11Програмата включва:

1. Подмладяващ физически комплекс

2. Уникална техника "Нишката на Ариадна" - помагаща да намерим изход от лабиринта на емоционалното стареене. Техниката има многофункционален ефект: трансформиране на неосъзнатите негативни пречки за позитивно утвърждаване на младостта; освобождаване от емоционалните ни блокажи от миналото и т.н.

3. Техника "Тайфун на жизнерадостта" - зарежда вътрешния акумулатор на човека с ярките, неспокойни и леки емоции на младостта.

4."Диханието на младостта" - ефективна дихателна гимнастика, помагаща да се нормализира теглото на тялото ни, изгаряща мазнините и ускоряваща обменните процеси .

5. Практика " Вечна младост" - основно упражниние за биологично подмладяване на целия организъм.

Първите признаци за разцвет на младостта се проявяват още по време на курса.

Всеки участник може лесно да практикува всички научени техники в ежедневието си, а значи и да върне младостта и красотата за дълги години.

МЛАДОСТТА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТА НИ!romromromromrom

molodost

 А, дали има резултати? Вижте сами ТУК 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38