facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

Тренинг: Подаръци от свещения остров Ангълси


1BFF31F7 956A 48D6 AA85 94290132A311 600x800

Свещеният остров на друидите се намира в сърцето на Уелс, където е преминало обучението на много поколения от тях.

Друидите са келтски жреци, които имали свещеното знание да лекуват, ориентирали са се по планетите, перфектно владеели астрономията, разбирали езика на дърветата, камъните, цветята и животните. Те умеели да управляват времето, знаели тайния език на стихиите и природата. Друидите управлявали мъдро дивите келтски племена, за да живеят мирно и без битки.

За да станеш друид е било нужно 20-годишно обучение, като знанието не се записвало, а се предавало директно на човека. Поради тази причина в съвремието липсва информация за техните знания, ритуали и техники. В интернет пространството могат да се намерят малки части, които различни сайтове копират, но в повечето случаи те нямат нищо общо с друидите.

Мога с абсолютна сигурност да кажа, че друидите съществуват и до днес. Те, обаче, нямат нищо общо с демонстрация на своите способности, с пари, с его или с евтина манипулация на съзнанието за собствена изгода.

Друидите пазят своите знания и умения и ги предават само на тези, които са готови да приемат своето божествено предназначение.

 

Предистория

По време на провеждането на майсторския клас в Ирландия, аз имах няколко странни срещи.

На хълма Тара (свещено място в Ирландия ), имах честта да срещна друид, който ме прегърна като стар познат. Хората от групата, които видяха това, се изумиха как така непознат човек ме прегръща като близък приятел. Аз разбрах неговото послание по-късно.

В същия ден французойката Емануела — преводач и гид на част от групата ни, ме помоли за личен разговор.
Em 01 001

Срещата ни се състоя с помощта на наша курсистка, тъй като аз не владея английски и френски. Не е нужно да предавам целия ни разговор, но ще подчертая един факт, който е свързан с тренинга.
Емануела упорито ме убеждаваше и доказваше, че аз съм друид. Аз се смеех и възприемах всичко като закачлива шега. Тогава тя приведе пример, на който аз не бях обърнала внимание, смятайки всичко за маловажно и естествено.
Емануела, обаче подчерта, че всеки път когато 120 членната ни група пътуваше с автобусите, в Ирландия валеше дъжд. Когато трябваше да слизаме, дъждът спираше и изгряваше слънце. И така 8 поредни дни.
Емануела беше категорична: „Това може да направи само друид и ти още не разбираш коя си!”

Тези странни срещи ме накараха да търся път към първоизточниците на друидите, за да разбера дали случилото се на майсторския клас е случайност или не.

Така, в моя живот се появи свещения остров на друидите Ангълси.
И ето, че на 26-ти август аз и Пепина Митева от Варна, която любезно се съгласи да ме придружи в това уникално пътешествие, тръгнахме към острова...

0 02 04 eacb071903979c420356836c8be120826a1ab06ac4b0e029bdcc58194360f95e full

Невъзможно е да опиша всички вълшебства, които се случиха по пътя ни.
Всъщност, направих маршрута без да знам как може да стигнем до Ангълси, Бардси, Гластънбъри. Точно тази дестинация не се предлага от тур агенциите. Оказа се, че по този маршрут може да се мине с рентакар, но не и с автобус.

Дължа голяма и искрена благодарност на Пепина Митева, която взе волана на наетия автомобил в своите ръце в буквален смисъл и не се отпусна до края, независимо от всичките предизвикателства, които ни поднесе пътя.

Днес, няколко дни след завръщането ни, мога да нарека това пътешествие свещен път на знанието, където ни водеше провидението, с безброй реални подаръци, път на трансформация и безгранична ЛЮБОВ, която ни пазеше в опасните моменти, отваряше затворени врати и пълнеше сърцата ни.

Времето през цялото пътуване беше чудесно и макар, че бяхме в Уелс, Англия , слънцето грееше през цялото време и двете дори хванахме тен. И това се случва във Великобритания :) Благодарение на Емануела, ние започнахме да обръщаме внимание на наглед незабележителни неща.

Мога да подтвърдя, че свещения остров Ангълси до сега все още е остров на друидите, които споделят своето знание с тези, които са готови да го възприемат.

D1764EAD DCA6 494D 879D E7FF92DEA046 600x800

Така ни прие островът и това беше условието, Ангълси да започне да разкрива своите свещени тайни.

Тренингът „Подаръци от свещения остров Ангълси” е началото на обучение по духовни практики на друидите.

Тренингът е за тези, които искат да се научат да лекуват, за тези които обичат животните, дърветата и цветята.

За тези, които искат повече да опознаят себе си и своите способности.

За тези, които искат повишаване на квалификацията, ако се занимават с астрология, с духовни практики, с лекуване, с балансиране и хармонизация в себе си и пространството.

По време на занятията вие ще се докоснете до великата сила, с която друидите балансират времето; слънце, вятър, буря и дъжд.

Какво има на тези снимки ще разберете на тренинга.

tr dr 578

Цветя като жив земен килим обгръщат най – свещените места на острова, където живеят друидите. Смята се, че всеки човек има свое цвете, което внася в живота му тази енергия, от която той има нужда.

2DBFA1BE 77B5 4BD0 A622 92BB853D6CC8 600x800

На тренинга всеки ще намери своето цвете.

Свещените кръгове на друидите на остров Ангълси. Това са няколко подаръка, които получавате наведнъж. На първ поглед непонятните кръгове носят в себе си голямо знание.
 druidi
Чрез тези подаръци е възможна трансформация от подчинен към високостоящ, от ученик към учител, от слаб към силен, от беден към богат, от нещастен към щастлив и от болен към здрав.

Във връзка с това е важно да знаете: Всеки който дойде на тренинга, носи абсолютната отговорност за своето обучение!

Всички снимки, освен тази на Емануела, са направени на свещения остров на друидите - Ангълси.

 

С огромна Любов,
Моника
0 c4bf6 dc83d2a6 L

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38